Kre-Alkalyn

Nutrend

Nutrend - Kre-Alkalyn - 120 capsules THT 17-05-2021 - Thumbnail
Nutrend - Kre-Alkalyn - 120 capsules - Thumbnail
Nutrend - Kre-Alkalyn - 120 capsules THT 17-05-2021
Nutrend - Kre-Alkalyn - 120 capsules

KRE-ALKALYN® is een gepatenteerde vorm van creatine ontworpen door middel van een specifieke technologie. Dit is de krachtigste creatine formule verkrijgbaar en kenmerkt zich door zijn puurheid en snelle opname in het lichaam. KRE-ALKALYN® bevat creatine-monohydraat in capsule vorm.

  • 750 mg Kre-alkalyn® per capsule
  • Makkelijk in te nemen in capsule vorm
  • Stimuleert spiergroei bij explosieve krachtinspanningen
  • Houdt geen vocht vast
  • Door het gepatenteerde Kre-Alkalyn® de beste creatine formule verkrijgbaar
 

27,90 25,65
Beperkte voorraad, bestel snel
Beschrijving
Spiergroei en spiermassa stimuleren

KRE-ALKALYN ® is een gepatenteerde vorm van creatine. Creatine wordt gedeeltelijk door je lichaam aangemaakt maar je krijgt het ook uit gewone voeding binnen en zit met name in rood vlees. Een tekort aan creatine is funest voor een zware explosieve krachtinspanning. Sporters die ervaring hebben gebruiken creatine en Kre-Alkalyn om te zorgen dat men optimaal door kan blijven trainen. Creatine stimuleert bij explosieve krachtinspanningen spiertoename en (vetvrije)spiermassa. Het is het meest onderzochte voedingssupplement en heeft een bewezen werking.

Creatine die beter door je lichaam wordt opgenomen

KRE-ALKALYN ® is creatine gefabriceerd door een specifieke technologie met voordelen als grote stabiliteit in het spijsverteringskanaal en een goede opname in het lichaam. Over het algemeen is creatine een relatief onstabiele stof en mag het niet lang in een vloeistof of een omgeving met een lage pH aanwezig zijn. In het KRE-ALKALYN ® -product wordt creatine-monohydraat in capsules in een stabiele omgeving met een hoge pH geplaatst. Jouw lichaam kan deze stabiele vorm van creatine langer en beter gebruiken.


 
Voedingswaarde
Kre Alkalyn van Nutrend voedingswaarden: 
100 g1 capsule4 capsules
Kre-Alkalyn ® - creatine monohydraat78,3 g750 mg3 000 mg
1 cap: 958 mg
Nettogewicht: 115 g
Ingrediënten

Kre Alkalyn van Nutrend ingrediënten: Kre-Alkalyn® - creatinemonohydraat, gelatinecapsule (gelatine, kleurstof titaniumdioxide), maltodextrine, vulstof magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dosering: 2-4 capsules ongeveer 45-60 minuten voor het begin van de sportprestatie.2-4 capsules kort na het einde van de sportoefening.Maximaal 4 capsules per dag De aanbevolen dosering niet overschrijden.WAARSCHUWING: Voedingssupplement.Speciaal samengesteld voor atleten.

Vervangt geen gevarieerde voeding.Niet geschikt voor kinderen, zwangere of zogende vrouwen.Buiten bereik van kinderen houden!Bewaren op een droge plaats, bij een temperatuur niet hoger dan 25 °C en uit de buurt van direct zonlicht.Niet bevriezen.Producent is niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

Kre-Alkalyn

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.