Isolate Amino is een aminozuurformule met - onder andere - alle essentiële en vertakte aminozuren (BCAA's) en is vervaardigd uit wei-eiwitisolaat. 

  • Volledige aminozuurformule
  • Verrijkt met taurine
  • Met een hoge eiwitwaarde van meer dan 90%
  • Zeer laag lactose- en vetgehalte
  • In capsule vorm, handig om altijd bij je te hebben

€ 17,90
Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving

De aminozuren met vertakte ketens (BCAA's) behoren tot de essentiële aminozuren en zij vormen 35% van de essentiële aminozuren in spiereiwitten. Indien je spieren door hun energievoorraad zijn en je toch aangespoord wordt om door te trainen, zijn de vertakte aminozuren de aminozuren die als eerste worden aangesproken omdat deze het makkelijkste worden omgezet in energie. Het is dus belangrijk dat je je lichaam van voldoende aminozuren voorziet om spierafbraak te voorkomen.

Isolate Amino van Scitec is een volledige aminozuur formule, die uit Wei Isolaat afkomstig is. Isolate heeft een hoge eiwitwaarde van meer dan 90% en heeft een zeer laag lactose- en vetgehalte. Isolaat wordt het beste opgenomen door je lichaam en heeft de hoogste biologische waarde (BV). Dit betekent dat het gemakkelijk door je lichaam geabsorbeerd wordt. Scitec's Isolate Amino is afkomstig van Wei proteïne en geeft je alle voordelen van Wei proteïne. Denk hierbij aan sneller spierherstel waardoor je weer sneller spiermassa op kan bouwen.

Als je lactose-intolerant bent of je wilt wel eens afwisselen met whey proteine, is Isolate Amino ook perfect voor jou.

Ook is Isolate Amino verrijkt met Taurine, wat helpt bij het uitstellen van vermoeidheid en een positieve bijdrage kan leveren aan geestelijke en lichamelijke prestaties. Bovendien werkt het als een anti-oxidant en beschermt het je tegen oxiderende schade.

Scitec's Isolate Amino is de volledige aminozuren formule voor jou!Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Isolate Amino:
Dosering: 4 capsules
Hoeveelheid per portieRI% *Hoeveelheid per portieRI% *
Energie34 kJ0%Koolhydraat0 g0%
8 kcalvan welke suikers0 g0%
Vet0 g0%Eiwit2,1 g4%
waarvan verzadigt0 g0%Zout0 g0%
L-Glutamine60 mgtaurine400 mg
Aminozuurprofiel per portie2113 mg
L-Alanine83 mgL-methionine **36 mg
L-Arginine35 mgL-fenylalanine **50 mg
L-asparaginezuur182 mgL-Proline91 mg
L-Cysteïne36 mgL-Serine76 mg
L-glutaminezuur359 mgtaurine400 mg
glycine23 mgL-Threonine **111 mg
L-histidine **28 mgL-tryptofaan **23 mg
L-Isoleucine **106 mgL-Tyrosine43 mg
L-Leucine **175 mgL-valine **97 mg
L-lysine **159 mg
* RI%: Referentie Inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal) ** Essentiële aminozuren
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition Isolate Amino: Cross-fl ow-membraan, Gefiltreerd Whey Protein Isolate (from Milk ), Bovine Gelatin, Taurine, L-Glutamine, Colour (Titanium Dioxide)
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Neem 1 portie (4 capsules) op uw gewenste tijdstip per dag: vóór of na de training, of voor het naar bed gaan.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Isolate Amino

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.