Isodrinx Tabs

Nutrend

Nutrend - Isodrinx Tabs - Orange | 12 tablets - Thumbnail
Nutrend - Isodrinx Tabs - Lemon | 12 tablets - Thumbnail
Nutrend - Isodrinx Tabs - Orange | 12 tablets
Nutrend - Isodrinx Tabs - Lemon | 12 tablets
Isodrinx is een professionele sportdrank in oplosbare tabletvorm die je met water kan mengen en je lichaam een goede dosis energie geeft voor, tijdens en na de training. In twee heerlijke frisse smaken Orange en Lemon.
  • Hoog gehalte aan snelle koolhydraten en natrium
  • Met optimale hoeveelheden mineralen en vitamines
  • Bevat speciale disaccharide-isomaltulose (PalatinoseTM), die zorgt voor geleidelijke absorptie
  • Gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van strain-fysiologie en sportvoeding
  • Hydratatie van het lichaam en energievoorziening tijdens middelmatige tot hoge intensiteit
5,90 5,35
Beschrijving
Op ieder moment energie!
Isodrinx tabs zijn oplosbare tabletten die een nauwkeurige dosering bevatten van snel opneembare koolhydraten en natrium.  De oplossing voorziet je lichaam van een goede dosis energie voor, tijdens en na de training. Vanwege het hoge gehalte is Isodrinx een ideale bron van energie met optimale hoeveelheden mineralen en vitamines. De samenstelling van de Isodrinx tabs zijn gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van strain-fysiologie en sportvoeding.  Isodrinx-tabletten bevatten speciale disaccharide-isomaltulose (PalatinoseTM), die zorgt voor geleidelijke absorptie. Isodrinx Tabs zijn verrijkt met een mengsel van 10 vitaminen en biedt de mogelijkheid om zowel in hypotonische als in isotone verdunning te worden gebruikt.

Isodrinx  is bestemd voor: hydratatie van het lichaam en energievoorziening tijdens de sportprestaties van middelmatige tot hoge intensiteit.

Voor de kenners onder ons:
420 gram = 6 liter isotone sportdrank of 9 liter hypotone drank
840 gram = 12 liter isotone sportdrank of 18 liter hypotone drank

Gebruik: Verdunningsverhouding voor ISOtonische drank is 1 tablet in 250 ml water (osmolaliteit is 275-305 mOsm / kg). Verdunningsverhouding voor HYPOtonische drank is 1 tablet in 375 ml water (osmolaliteit lager dan 250 mOsm / kg). Eenmaal geopend, bewaar bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en gebruik binnen 3 maanden.

 
Voedingswaarde
100 g1 tablet
energiewaarde1319 kJ / 310 kcal149 kJ / 35 kcal
Vet0 g0 g
   waarvan verzadigde vetzuren0 g0 g
Koolhydraat65,2 g7,4 g
   van welke suikers63 g7,1 g
Vezel0 g0 g
Eiwit0 g0 g
Zout1,1 g0,1 g
Vitamine C160 mg18 mg
Vitamine B332 mg3,6 mg
Vitamine E24 mg2,7 mg
Pantotheenzuur (vitamine B5)12 mg1,4 mg
Vitamine B62,8 mg0,3 mg
Riboflavine (vitamine B2)2,8 mg0,3 mg
Thiamine (vitamine B1)2,2 mg0,2 mg
Vitamine b125 g0,6 g
biotine100 ? g11,3 ? g
Foliumzuur400 g45 g
Het vitaminegehalte in één tablet komt overeen met 22% van de referentie-inname
Het vtamin-gehalte in 100 g komt overeen met 200% van de referentie-inname
1 tablet: 11,3 g
Nettogewicht: 136 g
Ingrediënten
Sinaasappel: glucose, zuurteregelaar citroenzuur, natriumwaterstofcarbonaat, isomaltulose (een bron van fructose en glucose) - alatinoseTM, drager polyethyleenglycol, calciumcarbonaat, stabilisatormengsel van acacia en xanthaangom, smaakstof, natriumchloride, magnesiumcarbonaat, kaliumdiwaterstof fosfaat, vitamine premix (L-ascorbinezuur, DL-?-tocoferolacetaat, nicotinamide, calcium D-pantothenaat, pyridoxine hydrochloride, ribofl avin, thiamine mononitraat, pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, cyanocobalamine), zoetstoffen sucralose en acesulfaam K, kleurstoffen agent beta-caroteen.Citroen: glucose, zuurteregelaar citroenzuur, natriumwaterstofcarbonaat, isomaltulose (een bron van fructose en glucose) - PalatinoseTM, drager polyethyleenglycol, calciumcarbonaat, stabilisatormengsel van acacia en xanthaangom, natriumchloride, magnesiumcarbonaat, aroma, kaliumdiwaterstof fosfaat, vitamine premix (L-ascorbinezuur, DL-?-tocoferolacetaat, nicotinamide, calcium D-pantothenaat, pyridoxinehydrochloride, ribofl avin, thiamine mononitraat, pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, cyanocobalamine), zoetstoffen sucralose en acesulfaam K.

Isodrinx Tabs

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.