HMB 4500 (calcium beta-hydroxy-beta-methylbutyrate) is een zeer populair en begeerd product onder sporters die streven naar een gespierd, goed gevormd figuur.

  • 900 mg HMB per capsule
  • Product dat ontstaat bij afbraak van het essentiële aminozuur L-leucine
  • Draagt bij aan opbouw en herstel van spiermassa
  • Geadviseerd wordt om het te combineren met creatine voor groter effect en betere opname van creatine
 
Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving
Wat is HMB
HMB is een afkorting voor hydroxymethylbutyraat of 3-hydroxy-3-methylbutaanzuur. Een hele mond vol. Na de verwerking van het aminozuur L-leucine is dit het product dat ontstaat na verbranding.

Wanneer cellen in het lichaam eiwitten verbranden die leucine bevatten onstaat HMB. Het is als voedingssupplement onder krachtsporters behoorlijk populair. Beschermt en hersteld het je spieren na een zware training.

Wel 900 mg per capsule
HMB wordt in kleine hoeveelheden in het lichaam geproduceerd als stofwisselingsproduct dat ontstaat bij de afbraak van het essentiële vertakte aminozuur L-leucine. De inname van L-leucine zou echter te groot moeten zijn om het gewenste effect te bereiken. Om deze reden is het product in een ideale en toegankelijke vorm gemaakt en bestaat per capsule uit 900 mg HMB.

Combineren met creatine
Wij adviseren om HMB 4500 te combineren met creatine zodat het bijdraagt aan de opbouw en herstel van vetvrije spiermassa. Daarnaast draagt HMB er ook aan bij dat creatine nog beter opgenomen wordt in die spiervezels. Veel voordelen in een klein pilletje!

Bedoeld voor:
Sporters die met hoge intensiteit trainen

 
Voedingswaarde

HMB 4500 van Nutrend voedingswaarden: 

100 g

5 capsules

3-hydroxy-3-calcium methylbutyraat

87 g

5355 mg

    waarvan 3-hydroxy-3-methylbutyraat (HMB)

73 g

4500 mg

1 capsule: 1231 mg
Nettogewicht: 123,1 g
Ingrediënten
HMB 4500 van Nutrend ingrediënten:3-hydroxy-3-calcium methylbutyraat, gelatinecapsule (gelatinecapsule, kleurstof titaandioxide).
Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dosering: De dagelijkse dosis voor sporters is 5 capsules. Trainingsdagen: neem 60 minuten voor het trainen 3 capsules en 2 capsules direct na de training. Niet-trainingsdagen: neem 3 capsules 30 minuten voor het ontbijt en nog 2 capsules ongeveer 30 minuten voor de lunch. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Gebruik: Slik de capsules met voldoende water of een sportdrank; alcoholische dranken en melkdranken zijn niet geschikt. Kauw niet op de capsules. Eenmaal geopend, bewaar bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en gebruik binnen 3 maanden.

HMB 4500

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.