Healthy Chocolate Chip Cupcakes & Pancakes

Nancy Heijnis
8 september 2020
12 personen
30 minuten
Snack

Ingrediënten:

150 gram havermout
200 gram griekse yoghurt (zero fat)
200 gram banaan
30 gram Pure Whey (vanille) Performance Sports Nutrition
50 gram chocoladedruppels (puur, callebaut)
2 eieren
1 ei alleen eiwit
8 gram bakpoeder

Bereiding:

  1. Mix het havermout, de griekse yoghurt, banaan, de whey protein, de eieren en het bakpoeder in een kom tot een gladde massa
  2. Spatel de chocoladedruppels er als laatste voorzichtig doorheen.
  3. Vul 12 cupcake vormpjes voor driekwart met het mengsel.
  4. Zet in de oven gedurende 15-20 minuten op 180° (heteluchtoven).

Met de rest van het deeg kan je vijf kleine kleine pancakes bakken, die je kan opeten terwijl de cupcakes aan het bakken zijn. Ideaal, toch?

Kcal en macro’s:

Totaal: 1.460 kcal
C185 = 52%
F39 = 25%
P81 = 23%

Performance Sports Nutrition - Pure Whey
Pure WheyPerformance Sports Nutrition
7 smaken
 
Scitec Nutrition - Flavour Drops
Flavour DropsScitec Nutrition
4 smaken
 

Andere recepten lezen

Feestelijke Sinterklaaslekkernijen: Gezonde twists op klassieke smaken!

Lees meer >

Moederdag kwarktaart

Lees meer >

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.