Glutamine

Nutrend

Nutrend - Glutamine - 300 gram - Thumbnail
Nutrend - Glutamine - 500 gram - Thumbnail
Nutrend - Glutamine - 300 gram
Nutrend - Glutamine - 500 gram

L-glutamine is een van de meest voorkomende aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van elk eiwit en een inname van hoogwaardige eiwitten, samen met een optimale dosering van aminozuren, dragen bij aan de spiergroei.

  • Is brandstof voor de energievoorziening
  • Herstelt spieren optimaal en voorkomt spierafbraak
  • Verbetert het concentratievermogen en alertheid
  • Portie bevat meer L-glutamine dan in 120 gram mager rundvlees kip of eieren
  • Is nodig voor een goed werkend immuunsysteem
  • Lost gemakkelijk en snel op
17,51 14,88
Beschrijving
100% pure kwaliteit L-Glutamine
Glutamine van Nutrend is van 100% pure kwaliteit L-Glutamine. Het aminozuur L-glutamine is aanwezig in spierweefsel en wordt door het lichaam zelf aangemaakt en is het meest voorkomende vrije aminozuur in ons lichaam. Je krijgt dit aminozuur uit vlees en vis binnen maar dit kan natuurlijk ook door middel van een goed voedingssupplement.

Verlies tijdens training van glutamine
Er zijn bepaalde omstandigheden die vragen om extra Glutamine door suppletie als intensief sporten, veel stress of ernstige ziekte. Vandaar dat het ook wel als een essentieel aminozuur gezien wordt. Zeker bij sporters, want die verliezen tijdens intensief trainen enorme hoeveelheden glutamine.

Helpt bij herstel en opbouw van spieren
Glutamine maakt deel uit van een eiwitcomplex en is ook een belangrijke drager van stikstof. Een juiste aanvulling kan zorgen voor het herstel en daarmee de opbouw van de spieren, op voorwaarde dat de stikstofbalans gehandhaafd blijft.Het vermindert de herstelperiode na inspanningen, voorkomt spierverlies, helpt het op niveau brengen van het glycogeenpeil en versterkt het immuunsysteem. Sterker nog: L-glutamine is dermate effectief dat het in ziekenhuizen zelfs voorgeschreven wordt aan bedlegerige patiënten om hun immuunsysteem een boost te geven en de afbraak van spieren door inactiviteit te voorkomen.

 
Voedingswaarde
Glutamine van Nutrend voedingswaarden:
100 gPortie - 5 g
Suiker0 g0 g
L-glutamine100 g5 g
 
Ingrediënten
Glutamine van Nutrend ingrediënten:L-glutamine
Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen dosering: Trainingsdagen: Als basis is de dagelijkse dosering 5 g (2 afgestreken theelepeltjes) na de training. De laatste dosis van 5 gram kan worden ingenomen voor het slapengaan. Niet-trainingsdagen: je kunt een pauze nemen of je normale dosering voortzetten, d.w.z. 2x daags 5 gram in te nemen. De laatste dosis moet voor het slapengaan worden ingenomen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Allergenen Info
Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden!
Bewaaradvies
Bewaren op een droge plaats, bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en uit de buurt van direct zonlicht. Niet bevriezen. Producer is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag

Glutamine

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.