Glutamine Compressed Caps

Nutrend

Nutrend - Glutamine Compressed Caps - 120 capsules - Thumbnail
Nutrend - Glutamine Compressed Caps - 120 capsules
Capsules gemaakt van gezuiverd gelatine van goede kwaliteit zijn zeer licht verteerbaar en bevatten een precieze dosis van de actieve ingrediënten. Glutamine speelt o.a. een belangrijke rol in de koolhydraat- aminozuur-, en vetstofwisseling.
  • Herstelt spieren optimaal en voorkomt spierafbraak
  • Verbetert het concentratievermogen
  • Makkelijk in te nemen en mee te nemen, in capsulevorm
  • 1400 mg L-glutamine per capsule
 
13,80 11,75
Beperkte voorraad, bestel snel
Beschrijving
Laat je spieren groeien
L-glutamine is een van de meest voorkomende aminozuren in de spieren. Tijdens een zeer zware training of wedstrijd gebruikt je lichaam meer glutamine dan dat je kan aanmaken. Glutamine Compressed Caps zijn dan een welkome aanvulling.  Aminozuren zijn de bouwstenen van elk eiwit en een inname van hoogwaardige eiwitten, samen met een optimale dosering van aminozuren, dragen bij aan spiergroei.

Precies de juiste dosering
Voor een ideale dosering van L-glutamine kun je nu dit semi-essentiële aminozuur in de vorm van handige capsules kopen. Capsules gemaakt van gezuiverd gelatine van goede kwaliteit zijn zeer licht verteerbaar en bevatten een precieze dosis van de actieve ingrediënten. Glutamine is met 60% het grootste deel van de vrije aminozuren in het lichaam.

Vetopslag wordt tegengewerkt
Glutamine wordt in de nieren in glucose omgezet, en dat zonder de glucagon- en insulinewaarde te beïnvloeden. Door het omzeilen van de door insuline ontstane vetopslag werkt glutamine dit tegen. Dit kan heel handig als je op je gewicht moet letten. Bovendien zijn er bewijzen dat glutamine het verlangen naar suiker en alcohol vermindert.

Herstel je spieren
Het aminozuur L-glutamine maakt deel uit van een eiwitcomplex en is ook een belangrijke drager van stikstof. Een juiste aanvulling kan zorgen voor het herstel van de spieren, op voorwaarde dat de stikstofbalans gehandhaafd blijft.

 
Voedingswaarde
GLUTAMINE COMPRESSED CAPS VOEDINGSWAARDEN:
100 g1 capsule3 caps
L-glutamine87 720 mg1 400 mg4 200 mg
1 capsule: 1596 mg
Nettogewicht: 191,5 g
 
Ingrediënten
GLUTAMINE COMPRESSED CAPS VAN NUTREND INGREDIËNTEN: L-glutamine, gelatinecapsule (gelatine, kleurstof titaandioxide), vulstof magnesiumstearaat, antiklontermiddel siliciumdioxide.
Gebruiksaanwijzing
Trainingsdagen: neem onmiddellijk na de training 3 capsules in. Niet-trainende dagen: neem 3 capsules voor het slapengaan. De maximale dagelijkse dosis is 3 capsules. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Allergenen Info
Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden!
Bewaaradvies
Bewaren op een droge plaats, bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en uit de buurt van direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

Glutamine Compressed Caps

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.