Glutamine, een aminozuur dat van nature in ons lichaam voorkomt, speelt een belangrijke rol in verschillende lichaamsprocessen. Onze hoogwaardige Glutamine-supplementen bieden een gemakkelijke manier om dit essentiële aminozuur aan je dagelijkse routine toe te voegen, zonder gedoe.

  • 120 capsules per pot
  • Zonder verder toevoegingen
  • Essentieel aminozuur
15,95
Beschrijving

* Onze mogelijkheid om informatie te verstrekken over supplementen wordt beïnvloed door strenge EU-richtlijnen. We mogen alleen claims delen die zijn goedgekeurd en vermeld staan in de EU-database. Resultaten van wetenschappelijke onderzoeken die niet zijn voorgelegd ter goedkeuring aan de EU kunnen we doorgaans niet delen.

Indien u specifieke vragen heeft over dit product, nodigen we u uit om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan klaar om u persoonlijk advies te geven info@houseofnutrition.nl

Voedingswaarde

L-Glutamine van Performance voedingswaarden: 

/ 10 caps
L-Glutamine5000mg
   Waarvan L-glutamine is gekoppeld aan een peptide280mg
Ingrediënten

L-glutamine, capsule (gelatine, kleurstoffen: E122 [nano], E133), tarweproteïnehydrolysaat , antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide [nano]).

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Neem maximum 10 capsules per dag, 5 capsules tweemaal daags, met 250 ml vloeistof (bij voorkeur fruitsap), tijdens de maaltijd, voor de training en voor het slapen

Allergenen Info

niet bekend

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.