Scitec Nutrition - Ginkgo Biloba - 100 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - Ginkgo Biloba - 100 capsules
Gebruik de kracht van de Ginkgo Biloba boom om de hersenenactiviteit te activeren. Ginkgo Biloba heeft het vermogen om de bloedstroom en de microcirculatie in de hersenen te verbeteren en om uitstekende cognitieve functies te handhaven, zelfs bij het ouder worden.
  • Geheugenverbeteraar met 27% Gingko Flavone Gylcosides
  • Kan de bloedstroom en circulatie verbeteren
  • Elke capsule bevat 60 mg zuiver Ginkgo Biloba extract
  • Kan de dikte en kleverigheid van bloed verminderen
  • Kan het geheugen verbeteren
  • Kan een ontgiftende werking hebben
15,90 14,95
Beschrijving
Verscherp je geheugen en verbeter je cognitieve functies!
Naarmate het lichaam ouder wordt, nemen mentale functies af en kan er zelfs geheugenverlies ontstaan – je vergeet namen, legt voorwerpen op de verkeerde plek of je hebt moeite bepaalde informatie van je hersenen te verkrijgen. Er is nu een supplement dat je hersenen helpt om efficiënter te functioneren, met de hulp van ginkgo biloba afkomstig van de Ginkoboom die ontzettend veel kracht heeft.

Ginkgo Biloba heeft een lange geschiedenis waarin het gebruikt werd als een traditioneel medicijn voor verschillende gezondheidsproblemen. Het beste van Ginkgo Biloba is het vermogen om de bloedstroom en de microcirculatie in de hersenen te verbeteren en om uitstekende cognitieve functies te handhaven, zelfs bij het ouder worden.

Wacht niet tot het te laat is. Verscherp je geheugen nu en verbeter je cognitieve functies met Scitec Nutrition Ginkgo Biloba.

Het extract van Ginkgo-bladeren bevat bepaalde kruidensubstanties zoals ginkgolides en bilobalide en wordt traditioneel gebruikt voor het behoud van cognitieve prestaties en de juiste microcirculatie. Ons Ginkgo Biloba-product bevat hoogwaardige kruiden die gestandaardiseerd zijn om 27% Ginkgo Flavone Glycosides te produceren.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. Niet gebruiken als u een medische aandoening hebt, medicijnen gebruikt of vóór medische procedures. Vermijd ook als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Raadpleeg uw arts voor gebruik! BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden!
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Ginkgo Biloba:
Dosering 2 capsulesDoseringen per verpakking: 50
 Hoeveelheid per portie
Ginkgo Biloba-extract (27%)120 mg
Ingrediënten

De ingrediënten van Scitec Nutrition Ginkgo Biloba: Vulstof (cellulosegel), Ginkgo biloba-bladextract 11%, coatingmateriaal [stabilisatoren (polyvinylalcohol-polyethyleenglycol-ent-copolymeer, polyvinylalcohol), antiklontermiddelen (talk, mono- en diglyceriden van vetzuur) zuren)], antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide).Gemaakt in een fabriek die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen produceert.

Gebruiksaanwijzing
Neem tweemaal daags 1 capsule, bij voorkeur bij de maaltijd.
Allergenen Info
Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.
Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Ginkgo Biloba

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.