De M Double You Fatblocker capsules is het perfecte supplement die ervoor zorgt dat de vetopname wordt vermindert. De Fatblocker capsules bevatten het geweldige unieke ingrediënt Chitosan. Het ingrediënt met de unieke eigenschap om vloeibare vetten te binden.

  • Voorkomt de opname van vet uit voeding
  • De M Double You Fatblocker capsules zijn effectief door het unieke ingrediënt Chitosan
  • Ideaal als je buiten de deur een vetrijke maaltijd eet

16,90 15,20
Beschrijving

De M Double You Fatblocker capsules bevatten het unieke en natuurlijke ingrediënt Chitosan. Chitosan is afkomstig van chitine en de onverteerbare, meervoudige vezel van schaaldieren en is een natuurlijke vetblokker.

Voordelen van Chitosan
Wat zijn de grote voordelen van de unieke meervoudige vezel Chitosan in de M Double You Fatblocker capsules? Chitosan heeft de unieke eigenschap om vetten te binden in ons lichaam. Door zich aan vet te binden voorkomt Chitosan dat het vet wordt opgenomen en niet wordt verteerd door ons lichaam. Door het in te kapselen (opzuigen en vermengen met de onverteerbare meervoudige vezel chitine) vormen de vetten een onverzadigbare substantie die niet opgenomen of verteerd wordt in ons spijsverteringskanaal. De gehele substantie verlaat het lichaam via de natuurlijke weg. Chitosan kan ongeveer 6 maal zijn eigen gewicht opnemen. Het heeft dus echt zin om de Fatblocker capsules te nemen als je een maaltijd nuttigt die rijk aan (vloeibare) vetten is en te gebruiken als vetblokker.

Vetblokker
Heerlijk buiten de deur uit eten, wie doet het niet? Dan ga je niet alles wat voorgeschoteld wordt op een weegschaaltje leggen. Dat hoeft ook helemaal niet met de Fatblocker van M Double You. Deze natuurlijke vetblokker bindt het vet en voert het op een natuurlijke wijze af. Dit betekent niet dat je je helemaal vol kan proppen en niet kan aankomen maar het kan je wel tot 9 Kcal per gram besparen en dus een steun in de rug is! Wil jij ervoor zorgen dat een deel van de vetten niet opgenomen worden in jouw lichaam en dat hierdoor jouw vetpercentage op peil blijft? Dan is de M Double You Fatblocker het perfecte bruikbare supplement voor jou!

Waar is Chitosan nog meer goed voor?
Naast het verbinden van vet draagt Chitosan bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed bij een dagelijkse inname van 3 g Chitosan. Chitosan is dus goed voor de cholesterolspiegel. Cholesterol is een vetachtige stof die wordt gevormd in de lever en uiteindelijke terecht komt in de bloedbaan. Slecht cholesterol zet zich af in vaatwanden wat een verhoogd risico op hart en vaatziekten kan veroorzaken. Als hoge waardes in het bloed geconstateerd worden dan wordt vaak een cholesterolverlagend dieet voorgeschreven. Chitosan is in staat om galzuren te binden en wordt dan ook wel gebruikt bij het verlagen van het cholesterolgehalte.

Om optimaal te kunnen profiteren van de M Double You Fatblocker capsules neem deze dan in met voldoende water. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten in de Fatblocker capsules optimaal worden verwerkt in jouw lichaam en een deel van het vet blokt!

De voordelen van de M Double You Fatblocker capsules:


  • De M Double You Fatblocker is effectief door het unieke ingrediënt Chitosan
  • De Fatblocker capsules voorkomen en verminderen de opname van vet uit dagelijkse voeding. Een natuurlijke vetblokker.
  • Ideaal als je buiten de deur een vetrijke maaltijd eet
  • Goed voor de cholesterolspiegel
  • Past in een gevarieerde, evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl

Gebruik dit supplement niet wanneer u zwanger bent of wanneer u borstvoeding geeft. Wanneer u ook andere medicatie gebruikt raadpleeg dan altijd eerst uw arts.

Voedingswaarde
De voedingswaarden van de Fatblocker (capsules) van M Double You:
Fatblocker
Samenstelling per1 capsule4 capsules
Chitosan500 mg2000 mg
Ingrediënten
De ingrediënten van de Fatblocker (capsules) van M Double You:
Ingrediënten
Overige ingrediënten: Vulstoffen (Tricalcium fosfaat magnesium stearaat, silicium diocide), titanium dioxide.
Gebruiksaanwijzing

Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding 2 tot 4 capsules met een groot glas water in. Minimaal een half uur voor de vetrijke maaltijd innemen. 

Allergenen Info

Bevat delen van schaal- en schelpdieren, mosselen, zeevruchten en gelatine.

Bewaaradvies

Na opening goed sluiten, koel en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding.

Fatblocker

M Double You

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.