Fat releaser Plus helpt om vetten te gebruiken als energiebron tijdens fysieke inspanningen. Bij inname voor je training voorziet het je van de juist voedingsstoffen die de omzetting van vet naar energie bevorderen. 

 • Ondersteunt de voorziening van energie 
 • Helpt het lichaam met vetverbranding 
 • Met Vitamine B6 en magnesium 
 • Uitermate geschikt voor sporters

  22,50 20,25
  Beschrijving

  Sneller afvallen en toch energie!

  Fat Releaser Plus van Performance laat je vetten gebruiken als energiebron tijdens je training! Wil jij je vetpercentage verlagen maar niet inboeten op jouw energielevel? Dan is Fat Releaser Plus het voedingssupplement dat je eens moet uitproberen. Als je het supplement inneemt voor een fysieke inspanning, zal het je voorzien van de juist voedingsstoffen die de omzetting van vet naar energie zal bevorderen.

  Vet omzetten naar vetzuren

  Choline en Inositol helpen bij de omzetting van het opgeslagen vet in vetzuren. Deze vetzuren worden opgenomen in de bloedstroom en getransporteerd naar de spiercellen.

  L-Carnitine helpt je lichaam bij het transport van de vetzuren door de wand van de mitochondriën. Zo verbrand je vetten en wordt je lichaam voorzien van energie. Deze combinatie is uitermate geschikt voor sporters die vet willen verbranden zonder energie te verliezen. Lysine vervult vele functies in het lichaam. Het is geconcentreerd in spierweefsel, helpt opname van calcium, ondersteunt botaanmaak en de vorming van collageen. Lecithine ondersteunt de vetstofwisseling en stimuleert de stofwisseling. Vitamine B6 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Magnesium is nodig voor o.a. de energieproductie van de lichaamscellen.

  Fat Releaser Plus van Performance is niet zo maar een fatburner!


   
  Voedingswaarde

  Fat Releaser Plus van Performance voedingswaarden: 

  / 3 caps/ 1 cap
  choline645mg215mg
  inositol600mg200mg
  Extract van groene theeblaadjes300mg100mg
  L-Carnitine111mg37mg
  Cafeïne65mg22mg
  L-Methionine30mg10mg
  chromium25ug8,3ug
  Vitame B63,1mg1mg
  lipase0,67mg0,22mg
  Ingrediënten
  Fat Releaser Plus van Performance ingrediënten:Cholinebitartraat, vulstof (microkristallijne cellulose), inositol, magnesiumcarbonaat, L-methionine, L-lysine HCl, teunisbloemolie poeder (teunisbloemolie (Oenothera biennis), antiklontermiddel (siliciumdioxide), palm-/kokosolie, antioxidanten (rozemarijnextract, tocoferolrijke extracten)), filmomhulling (glansmiddelen (HPMC, microkristallijne cellulose, stearinezuur), kleurstof (titaandioxide)), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), L-carnitine tartraat, zonnebloemolie (Helianthus annuus), antiklonterstoffen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat),vitamine B6 (pyridoxine HCl).
  Gebruiksaanwijzing

  GEBRUIKSAANWIJZING:Neem 4 capsules per dag. Slik door met een groot glas water (250 ml)

  Bewaaradvies

  Koel en droog bewaren. 

  Je winkelmandje is leeg.

  Verlanglijstje

  Je verlanglijstje is leeg.