Endurosnack Tube

Nutrend

Nutrend - Endurosnack Tube - Green Apple THT 17-02-2021 | 10 x 75 gram - Thumbnail
Nutrend - Endurosnack Tube - Orange | 10 x 75 gram - Thumbnail
Nutrend - Endurosnack Tube - Green Apple THT 17-02-2021 | 10 x 75 gram
Nutrend - Endurosnack Tube - Orange | 10 x 75 gram

De Endurosnack van Nutrend is een energiegel in een tube. Makkelijk in gebruik en boordevol ingrediënten voor de nodige energie tijdens jouw training of wedstrijd. Het is een energiegel met als hoofdbestanddeel PalatinoseTM

  • glycine, taurine, L-alanine, BCAA
  • Geleidelijke afgifte van energie
  • Heerlijke smaak
  • Met PalatinoseTM
  • Makkelijk mee te nemen en te dosseren
  • Beste koolhydraten voor duursport
19,95 17,95
Beschrijving

Langzame energie afgifte

De Endurosnack energiegel van Nutrend is een ideale energiebron in een tube. Makkelijk in gebruik en boordevol ingrediënten voor de nodige energie tijdens jouw training of wedstrijd. Het is een energiegel met als hoofdbestanddeel PalatinoseTM (disaccharide-isomaltulose). PalatinoseTM is een zoetstof dat voorkomt in honing en suikerriet en een natuurlijke zoete smaak heeft laag in calorieën. Een bijkomend voordeel van palatinose is dat het traag wordt opgenomen in het bloed en daarom het lichaam gedurende een lange periode van energie voorziet. Endurosnack zijn de beste koolhydraten voor duursport of voor mensen die extra energie kunnen gebruiken

Met toegevoegde aminozuren

De gel is verder versterkt met taurine, L-carnosine (dipeptide beta-alanine en L-histidine), vertakte keten-aminozuren BCAA in de ideale verhouding van 2: 1: 1 voor L-leucine en ook de glucogene aminozuren L- glycine en L-alanine.


Voor en tijdens de fysieke activiteit kan de Endurosncak perfect worden aangevuld met sportdranken van het type ISODRINX. ENDUROSNACK is bedoeld voor: continue en langdurige energie voor jouw spieren. Energie voor en tijdens fysieke inspanningen.

De nieuwe formule van dit product bevat geen kleurstoffen, is glutenvrij en smaakt veel beter.


Voedingswaarde

 Endurosnack tube van Nutrend voedingswaarden:

100 g75 g - 1 tube
energiewaarde669 kJ / 157 kcal502 kJ / 118 kcal
vet0 g0 g
   waarvan verzadigde vetzuren0 g0 g
koolhydraten37,1 g27,8 g
   van welke suikers36,3 g27,2 g
Vezels0 g0 g
eiwitten1,8 g1,4 g
Zout0,1 g0,08 g
taurine667 mg500 mg
glycine667 mg500 mg
L-leucine333 mg250 mg
L-isoleucine167 mg125 mg
L-valine167 mg125 mg
L-alanine333 mg250 mg
L-carnosine33 mg25 mg
Het zoutgehalte is uitsluitend te wijten aan de aanwezigheid van natuurlijk natrium.
Ingrediënten

Endurosnack tube van Nutrend ingrediënten

Abrikoos : water, isomaltulose - Palatinose TM (een bron van fructose en glucose), glucose, verdikkingsmiddel xanthaangom, taurine, glycine, L-leucine, L-alanine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, L-isoleucine, L-valine , aroma, conserveermiddelen natriumbenzoaat en sorbinezuur, L-carnosine, zoetstoffen acesulfaam K en sucralose, kleurstof beta-caroteen. 

Blackberry : water, isomaltulose - Palatinose TM (een bron van fructose en glucose), glucose, verdikkingsmiddel xanthaangom, taurine, glycine, L-leucine, L-alanine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, L-isoleucine, L-valine , conserveermiddelen natriumbenzoaat en sorbinezuur, L-carnosine, aroma, zoetstoffen acesulfaam K en sucralose, kleurstoffen E-122 - kunnen de activiteit en aandacht bij kinderen en schitterend blauw negatief beïnvloeden. 

Groene appel : water, isomaltulose - Palatinose TM (een bron van fructose en glucose), glucose, verdikkingsmiddel xanthaangom, groene emulsie-appel (aroma, kleurstoffen E-102 - kan de activiteit en aandacht bij kinderen negatief beïnvloeden en E-131) , taurine, glycine, L-leucine, L-alanine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, L-isoleucine, L-valine, conserveermiddelen natriumbenzoaat en sorbinezuur, L-carnosine, zoetstoffen acesulfaam K en sucralose. 

Sinaasappel + kokosnoot : water, isomaltulose - Palatinose TM (een bron van fructose en glucose), glucose, verdikkingsmiddel xanthaangom, taurine, glycine, emulsieoranje (zonnebloemolie, aroma, kleurstoffen E-160a, E-160e, E-161b ), L-leucine, L-alanine, zuurteregelaars citroenzuur en appelzuur, L-isoleucine, L-valine, conserveermiddelen natriumbenzoaat en sorbinezuur, aroma, L-carnosine, zoetstoffen acesulfaam K en sucralose.

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dosering: gebruik ongeveer 20 minuten vóór een training 1 sachet met voldoende sportdrank. Eet regelmatig tijdens inspanning; het is mogelijk om 1-2 zakjes binnen een uur te gebruiken. Drink altijd daarna. Tot 4 tubes per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Allergenen Info

Niet bekend

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Na opening is het product bedoeld voor onmiddellijke consumptie.

Endurosnack Tube

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.