Creatine Monohydrate Creapure

Nutrend

Nutrend - Creatine Monohydrate Creapure - 500 gram - Thumbnail
Nutrend - Creatine Monohydrate Creapure - 500 gram

Creatine Monohydrate Creapure® is aangetoond het meest effectieve voedingssupplement bij een verhoogde behoefte bij sport(-prestatie). Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g creatine.

  • Creatine verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen
  • Ideaal tijdens de opbouwfase
  • Creapure®, de meest zuivere creatine
  • Perfect voor kracht- en intervaltraining
  • Ook steeds meer gebruikt door duursporters
31,86 29,30
Beschrijving
Creatine, speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters

Creatine monohydraat in een uiterst pure vorm creatine, gegarandeerd door het merk Creapure®. Creatine is een stikstofhoudende verbinding die voornamelijk wordt aangetroffen in spieren. Spieren en kracht worden ontwikkeld en opgebouwd door te trainen! Tijdens het trainen zijn de spieren in actie en moeten ze hard werken, waar energie voor nodig is. Deze energie wordt gewonnen uit koolhydraten en vetten en via verschillende metabolische processen beschikbaar gesteld aan de spiercellen. Creatine en zijn energetische vorm creatine fosfaat spelen een belangrijke rol in deze energievoorziening, vooral wanneer de spier in werking wordt gesteld na rust en wanneer in korte tijd een hogere hoeveelheid energie nodig is. Het niveau ervan daalt tijdens intensieve trainingen of wedstrijden. Creatine Monohydrate Creapure® is aangetoond het meest effectieve voedingssupplement voor het verbeteren en verhogen van trainingsniveaus, spierkracht en vetvrije lichaamsmassa. Een positief effect kan worden bereikt door de inname van ten minste 3 gram creatine per dag.


Over Creapure®

Creapure® is de meest onderzochtge vorm van creatine en is bewezen veilig en effectief te zijn. Als je een supplement met Creapure®, kunt je er zeker van zijn dat je één van de beste en meest betrouwbare producten op de markt gebruikt. Creapure® is een totaal veganistisch product.


Daarnaast wordt Creapure® geproduceerd in overeenstemming met Joodse en islamitische voedselvoorschriften - en is het zowel Kosher als Halal gecertificeerd.


Bedoeld voor: krachttoename en trainen met hogere intensiteit.

Dagelijks gebruik kan het effect van training voor spierkracht versterken/vergroten, bij mensen boven 55 jaar.

Voedingswaarde
Creatine Monohydrate Creapure® van Nutrend voedingswaarden:

100 g

Dosis - 5 g

Creatine monohydraat

100 g

3 g

Ingrediënten
Creatine Monohydrate Creapure® van Nutrend ingrediënten:Creapure ® - creatine monohydrate
Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dosering:Trainingsdagen: de dagelijkse basisdosering om de prestaties te verbeteren is 5 g (2 afgestreken theelepels) vóór de training.Niet-trainingsdagen: neem 's ochtends 5 g op een lege maag.Regelmatig gedurende 4 weken innemen, daarna minimaal 4-6 weken pauze nemen.Het is raadzaam om het te combineren met koolhydraten (bijv. Samen met een gainer om een ​​beter gebruik en efficiëntie te garanderen).De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwing: voedingssupplement, speciaal samengesteld voor atleten.Vervangt geen gevarieerde voeding.Niet geschikt voor kinderen, zwangere en zogende vrouwen.Buiten bereik van kinderen houden!Verwijderd houden van hitte, vorst en vochtigheid.

Creatine Monohydrate Creapure

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.