Scitec Nutrition - CO-Q10 50 mg - 100 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - CO-Q10 50 mg - 100 capsules

Co-enzym Q-10 is een antioxidant met een grote verscheidenheid aan voordelen.

  • 5 keer krachtiger dan de normale formule: 50 mg Co-Q10 per capsule
  • Kan bijdragen aan de instandhouding van een normaal cholesterol en een normale bloeddruk
  • Stimuleert de productie en het gebruik van energie en draagt bij aan de instandhouding van een normaal bloedsuikergehalte
  • Krachtig, opwekkend anti-oxidant
20,90 19,65
Beschrijving

Co-enzym Q-10 is een antioxidant met een grote verscheidenheid aan voordelen. Van Co-Q10 is gemeld dat het het cardiovasculaire systeem, de cognitieve functie en de gezondheid van het zenuwstelsel ondersteunt. Bovendien speelt het een rol bij het helpen van het lichaam om voedsel om te zetten in energie. Co-enzym Q-10 bevordert ook de recycling van vitamine E in het lichaam en kan worden opgenomen in de buitenste lagen van de huid om zijn heilzame eigenschappen te bieden. Hoewel Co-Q10 van nature in elke cel van het menselijk lichaam voorkomt, suggereren wetenschappelijke studies dat de Co-Q10-spiegel met de leeftijd afneemt. Degenen die statinemedicatie gebruiken voor hun cholesterol moeten zich vooral bewust zijn van hoeveel Co-Q10 ze uit hun voeding halen, aangezien statines de Co-Q10-spiegels in het lichaam kunnen verlagen.

Van Co-Q10 is aangetoond dat het het cardiovasculaire systeem, de cognitieve functie en de gezondheid van het zenuwstelsel ondersteunt.Bovendien speelt het een rol bij het helpen van het lichaam om voedsel om te zetten in energie.Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition CO-Q10/50:
Dosering: 3 capsulesPorties per verpakking: 33
Hoeveelheid per portie
Co-enzym Q10150 mg
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition CO-Q10/50: Bulking Agent (SunFlower Oil), rundergelatine, co-enzym Q10, bevochtigingsmiddel (glycerol), water, verdikkingsmiddel (siliciumdioxide), kleur (rood ijzeroxide), antioxidant (gemengd tocoferol).  
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing:Neem 3 maal daags 1 capsule, bij voorkeur bij een maaltijd.

Belangrijk:Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. Buiten het bereik van kinderen houden! De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Allergenen Info

Allergenen info: Gefabriceerd in een faciliteit waar melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren worden verwerkt.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

CO-Q10 50 mg

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.