Carni-X bevat L-Carnitine, een veilige en effectieve aminozuurachtige stof die een cruciale rol speelt in de afbraak van vet en de aanmaak van energie voor het menselijk lichaam.
  • Kan de vetverbranding stimuleren
  • Heeft een anti-oxiderende werking
  • Speelt een rol bij de opname van koolhydraten
  • Kan bijdragen aan het verlagen van het vetzuurgehalte en heeft een positieve weerslag op de verhouding van het cholesterol
 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

L-carnitine is een veilige en effectieve aminozuurachtige stof die een cruciale rol speelt in de afbraak van vet en de aanmaak van energie voor het menselijk lichaam. Het zit van nature in verschillende voedingsproducten zoals melkproducten, pinda's, avocado's vlees, vis en gevogelte. Ook heeft het lichaam de mogelijkheid om het zelf aan te maken. Door Carni-X te gebruiken, vergroot je de voordelen die L-carnitine met zich meebrengt.

L-carnitine is namelijk absoluut noodzakelijk om een systeem te vormen dat vetzuren naar de mitochondriën van de cellen vervoert. Hier worden vetzuren verbrand en leveren ze energie. Deze energie is een van de voornaamste bronnen om ons lichaam bepaalde processen uit te laten voeren. Daarnaast zijn glucose en aminozuren ook een bron voor energie, echter de vetzuren worden als primaire bron gebruikt. Een van de processen waar deze energie voor gebruikt wordt, is om ons in staat te stellen de spieren samen te trekken.

Door Carni-X te nemen, komt er meer L-Carnitine in je lichaam wat betekent dat er meer vetten naar die mitochondriën gestuurd worden en zodoende als energiebron gebruikt worden. Dit betekent dat het een positief effect kan hebben op het verbranden van vet. De extra carnitine kan ook bijdragen aan het verlagen van het vetzuurgehalte en heeft een positieve weerslag op de verhouding van het cholesterol. Daarnaast zou het ook de hartspier kunnen verbeteren. Carnitine fungeert ten slotte als anti-oxidant.

Carni-X biedt 500 mg L-Carnitine L-tartraat per portie (per capsule). L-Carnitine L-tartraat is de meest populaire vorm van L-Carnitine! Het nemen van L-Carnitine in capsulevorm is een precieze en handige manier om L-carnitine te doseren.

Gebruiksaanwijzing: Neem 1 portie (1 capsule) CARNI-X dagelijks 60 minuten voor de training. Neem de capsule op rustdagen in samen met een koolhydraatrijke maaltijd.

Allergenen-info: Gefabriceerd in een faciliteit waar melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren worden verwerkt.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Carni-X:
Dosering: 1 capsuleDoseringen per verpakking: 60
Hoeveelheid per portieHoeveelheid per portie
L-carnitine L-tartraat500 mgwaarvan Carnitine340 mg
Ingrediënten

De ingrediënten van Carni-X:

L-carnitine L-tartraat, rundergelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleurstof.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: 

Neem 1 capsule 60 minuten voor de training. Op rustdagen neem samen met een koolhydraatrijke maaltijd

Allergenen Info

Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.