Carni Complex is een vernieuwde vetverbrandende formule bedoeld als 'instant-burner' voor fanatieke sporters. Carni Complex bevat de 2 meest populaire soorten L-Carnitine, namelijk Carnitine L-tartraat en ook de geacetyleerde versie, Acetyl L-Carnitine (ALC) die enigszins afwijkende eigenschappen heeft.
  • Kan de vetverbranding stimuleren
  • Heeft een anti-oxiderende werking
  • Met Carnitine L-tartraat en Acetyl L-Carnitine (ALC)
  • Speelt een rol bij de opname van koolhydraten
  • Kan bijdragen aan het verlagen van het vetzuurgehalte en heeft een positieve weerslag op de verhouding van het cholesterol
29,90 27,80
Beschrijving

Carni Complex biedt de 2 meest populaire soorten L-Carnitine, namelijk Carnitine L-tartraat en ook de geacetyleerde versie, Acetyl L-Carnitine (ALC) die enigszins afwijkende eigenschappen heeft. Deze twee soorten carnitine zijn verwerkt in de 1200 mg nettogewicht capsules! Per capsule ontvang je 1000 mg Carnitine L-tartraat en 200 mg Acetyl L-Carnitine.

L-carnitine is een veilige en effectieve aminozuurachtige stof die een cruciale rol speelt in de afbraak van vet en de aanmaak van energie voor het menselijk lichaam. Het zit van nature in verschillende voedingsproducten zoals melkproducten, pinda’s, avocado’s vlees, vis en gevogelte. Ook heeft het lichaam de mogelijkheid om het zelf aan te maken. Door Carni-X te gebruiken, vergroot je de voordelen die L-carnitine met zich meebrengt.

L-carnitine is namelijk absoluut noodzakelijk om een systeem te vormen dat vetzuren naar de mitochondriën van de cellen vervoert. Hier worden vetzuren verbrand en leveren ze energie. Deze energie is een van de voornaamste bronnen om ons lichaam bepaalde processen uit te laten voeren. Daarnaast zijn glucose en aminozuren ook een bron voor energie, echter de vetzuren worden als primaire bron gebruikt. Een van de processen waar deze energie voor gebruikt wordt, is om ons in staat te stellen de spieren samen te trekken.

Door Carni Complex te nemen, komt er meer L-Carnitine in je lichaam wat betekent dat er meer vetten naar die mitochondriën gestuurd worden en zodoende als energiebron gebruikt worden. Dit betekent dat het een positief effect kan hebben op het verbranden van vet. De extra carnitine kan ook bijdragen aan het verlagen van het vetzuurgehalte en heeft een positieve weerslag op de verhouding van het cholesterol. Daarnaast zou het ook de hartspier kunnen verbeteren. Carnitine fungeert ten slotte als anti-oxidant.

Het voordeel van acetyl-L-carnitine is dat de werking net wat effectiever is dan van L-carnitine. Bij deze vorm van carnitine komen er meer anti-oxidanten vrij en is er sprake van meer bescherming aangaande het verouderingsproces. Daarnaast zijn de positieve effecten op het zenuwstelsel groter en de carnitine wordt makkelijker door de bloed hersenbarrière vervoerd en biedt meer ondersteuning voor de hersenfuncties.

Gebruiksaanwijzing: Neem 1 portie (1 capsule) per dag. Om het beste resultaat te bereiken, neem Carni Complex 60 minuten voorafgaand aan je training.

Allergenen-info: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Carni Complex:
Dosering: 1 capsuleDoseringen per verpakking: 60
Hoeveelheid per portieHoeveelheid per portie
L-carnitine L-tartraat1000 mgAcetyl L-Carnitine HCl200 mg
waarvan Carnitine679 mgwaarvan Carnitine131 mg
Ingrediënten
De ingrediënten van Carni Complex: L-carnitine L-tartraat, acetyl L-carnitine hydrochloride, rundergelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleuren (titaniumdioxide, zwart ijzeroxide, briljant zwart BN).

Carni Complex

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.