Carbosnack with caffeine - sachet

Nutrend

Nutrend - Carbosnack with caffeine - sachet - Cola THT 28-01-2023 | 18 x 50 gram - Thumbnail
Nutrend - Carbosnack with caffeine - sachet - Cola THT 05-11-2022 | 18 x 50 gram - Thumbnail
Nutrend - Carbosnack with caffeine - sachet - Blue Raspberry - Aanbieding | 18 x 50 gram - Thumbnail
Nutrend - Carbosnack with caffeine - sachet - Cola | 18 x 50 gram - Thumbnail
Nutrend - Carbosnack with caffeine - sachet - Cola THT 28-01-2023 | 18 x 50 gram
Nutrend - Carbosnack with caffeine - sachet - Cola THT 05-11-2022 | 18 x 50 gram
Nutrend - Carbosnack with caffeine - sachet - Blue Raspberry - Aanbieding | 18 x 50 gram
Nutrend - Carbosnack with caffeine - sachet - Cola | 18 x 50 gram

CARBOSNACK met cafeïne is een combinatie waar we lang op hebben moeten wachten. Zeer geliefd bij sporters omdat het je een boost geeft tijdens een dip om weer snel verder te kunnen. De cafeïne bevordert tevens focus en concentratie. Carbosnack met cafeïne in een lekkere cola smaak.

  • 26 gram koolhydraten in een sachet
  • Maltodextrine en fructose
  • Met Taurine en Glycine
  • Neem vóór of tijdens de training
  • Ondersteuning van de concentratie
 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Koolhydraten & cafeïne een top duo voor meer energie!

De combinatie van koolhydraten en cafeïne is een beproefde mix die populair is bij sporters omdat het je een boost geeft tijdens een dip om weer snel verder te kunnen. De cafeïne bevordert tevens focus en concentratie. De CARBOSNACK is een energetische gel die een formule bevat van eenvoudige glucose (druivensuiker) en zetmelen van maïs - de zogenaamde maltodextrines. Deze suikers vereisen minimale verwerking in het spijsverteringskanaal (geen glucose) en worden snel in het bloed opgenomen. Doordat het niet alleen pure glucose is, wordt het risico op darmproblemen die zich voordoen vermindert  dan wanneer u voedingsmiddelen eet die alleen zuivere glucose bevatten!

Met Taurine en Glycine voor nog meer boost

Nog een groot voordeel van CARBOSNACK is de gel-achtige structuur die zorgt voor een optimale opname en maximale energielevering. CARBOSNACK is verrijkt met twee functionele aminozuren, taurine en glycine. Taurine kan helpen om de algehele conditie van het lichaam tijdens vermoeidheid en uitputting te optimaliseren. Het geeft je lijf een oppepper! Door de taurine die je voor een training neemt krijg je een extra impuls om net dat stapje verder te gaan dan dat je normaal zou doen. Glycine is een niet essentieel aminozuur betrokken bij de productie van energie en dient voor de productie van creatine in het lichaam.


 
Voedingswaarde
CARBOSNACK MET CAFEÏNE van Nutrend voedingswaarden:
CARBOSNACK GEL met cafeïne 100 g50 g - 1 zakje
energiewaarde1069 kJ / 252 kcal535 kJ / 126 kcal
Vet0 g0 g
   waarvan verzadigde vetzuren0 g0 g
koolhydraten61,8 g30,9 g
   van welke suikers18,5 g9,3 g
eiwitten0 g0 g
Zout0,8 g0,4 g
Cafeïne120 mg60 mg
choline100 mg50 mg
Beta-alanine400 mg200 mg
glucuronolactone500 mg250 mg
Natrium300 mg150 mg
chloriden168 mg = 21% *84 mg = 11%
Niacine (vitamine B3)8 mg = 50% *4 mg = 25% *
* Referentie-inname.
Aanbevolen dosering: gebruik indien nodig tijdens activiteit en zorg dat u voldoende drinkt. Maximaal 3 sachet per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.Waarschuwing: voedingssupplement. Bevat cafeïne - niet geschikt voor kinderen, zwangere of zogende vrouwen. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Buiten het bereik van kinderen houden! Bewaren op een droge plaats, bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en uit de buurt van direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.
Ingrediënten

Cola: 49% maltodextrine, water, 15% fructose, natriumcitraat, zuurteregelaar citroenzuur, glucuronolacton, beta-alanine, zuurteregelaar wijnsteenzuur, natriumchloride, cola-emulsie (smaakstof, kleurstof E-150d), cholinechloride, cafeïne, conserveermiddel natriumbenzoaat en sorbinezuur, nicotinamide, zoetstof steviolglycosiden. 

Blue Raspberry: 49% maltodextrine, water, 15% fructose, natriumcitraat, zuurteregelaar citroenzuur, glucuronolacton, beta-alanine, zuurteregelaar wijnsteenzuur, natriumchloride, cholinechloride, cafeïne, aroma, conserveermiddel natriumbenzoaat en sorbinezuur, nicotinamide, zoetstof steviolglycosiden, kleur briljantblauw.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik tijdens lichamelijke activiteit volgens uw behoeften. Maximaal 4 zakjes per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Gebruik: scheur het sachet en consumeer onmiddellijk.

Waarschuwing: voedingssupplement. Met zoetstof. Bevat cafeïne (60 mg/50 g) – niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Vervangt geen gevarieerde voeding.

Bewaaradvies

Verwijderd houden van hitte, vorst en vochtigheid.

Carbosnack with caffeine - sachet

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.