Calcium zorgt voor een stevig en goed skelet en gebit, het goed functioneren van de spieren en voor het geleiden van prikkels naar de zenuwen. Calcium is verder onder andere betrokken bij de bloedstolling, celgroei en de hormoonstofwisseling. Magnesium draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en speelt een belangrijke rol bij het normaal functioneren van het energiemetabolisme, de spierfunctie en eiwitsynthese. Tekort aan magnesium kan o.a. leiden tot spierkrampen en dus kunnen sporters baat hebben bij het slikken van extra magnesium om dit te voorkomen.

  • Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen
  • Gaat spierkrampen tegen
  • Voor de werking van je spieren
  • Helpt bij het opbouwen van (lichaams)eiwit
  • Helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten
  • Voor het behoud van sterke botten
  • Magnesium draagt bij tot een goede electrolytenbalans
  • Goed voor het concentratievermogen
 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Calcium en Magnesium: goede combi

Gezond en fit!

Wil je je gezond en fit voelen? Dan is dagelijks bewegen en regelmatig sporten heel belangrijk. Het is goed voor je botten, spieren en kraakbeen en de algehele gezondheid.  Gezonde voeding, met voldoende vitamines en mineralen is net zo belangrijk voor gezonde botten, spieren en kraakbeen. Calcium en Magnesium zijn 2 mineralen die een belangrijke rol spelen in het lichaam.

Calcium

Calcium zorgt voor een stevig en goed skelet en gebit, het goed functioneren van de spieren en voor het geleiden van prikkels naar de zenuwen. Calcium is verder onder andere betrokken bij de bloedstolling, celgroei en de hormoonstofwisseling.

Magnesium

Magnesium draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en speelt een belangrijke rol bij het normaal functioneren van het energiemetabolisme, de spierfunctie en eiwitsynthese. Tekort aan magnesium kan o.a. leiden tot spierkrampen en dus kunnen sporters baat hebben bij het slikken van extra magnesium om dit te voorkomen.

Wat is er mooier als je deze 2 belangrijke mineralen combineert in één tablet; Cal & Mag! Een tablet bevat een aanzienlijk deel van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium en magnesium. Deze essentiële mineralen ondersteunen elkaar en zitten handig verpakt in een tablet. Deze verhouding is het meest effectief gebleken voor het bereiken van een goed evenwicht in ons lichaam tussen spanning en ontspanning.
 
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Cal & Mag van M Double You:
Cal & Mag
Samenstelling per1 tablet
Calcium (Calcium Carbonaat)500 mg *63%
Magnesium (Magnesium Oxide)250 mg *67%
* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Ingrediënten

De ingrediënten van Cal & Mag van M Double You:

Calciumcarbonaat, Calciumgluconaat, Magnesiumoxide,Magnesiumgluconaat, Anti-klontermiddelen (Magnesiumzouten van vetzuren, Talk), Stabilisator (Polyvinylalcohol), Bevochtigingsmiddel (Polyethyleenglycol), Safoer Poeder, Kleurstof, Vulstoffen (Verknoopt natriumcarboxymethylcellulose).

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag bij voorkeur bij een maaltijd met 1 glas water. De tabletten zijn gecoat om gemakkelijk te slikken. Dit product is geen substituut voor een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Allergenen Info

Geproduceerd in een faciliteit die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren ingrediënten verwerkt.

Bewaaradvies

Belangrijk

Cal & Mag is niet geschikt voor kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanger van gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. Overschrijf de aanbevolen dosering niet. Na opening goed sluiten en koel en droog bewaren.

Cal & Mag

M Double You

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.