Calcium zorgt voor een stevig en goed skelet en gebit, het goed functioneren van de spieren en voor het geleiden van prikkels naar de zenuwen. Calcium is verder onder andere betrokken bij de bloedstolling, celgroei en de hormoonstofwisseling.Magnesium draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en speelt een belangrijke rol bij het normaal functioneren van het energiemetabolisme, de spierfunctie en eiwitsynthese. Tekort aan magnesium kan o.a. leiden tot spierkrampen en dus kunnen sporters baat hebben bij het slikken van extra magnesium om dit te voorkomen.

  • Vermindert vermoeidheid
  • Gaat spierkrampen tegen
  • Voor de werking van je spieren
  • Voor soepele en sterke gewrichten
  • Voor een goede energiestofwisseling en elektrolytenbalans

15,90 14,31
Beschrijving
Calcium en Magnesium: goede combi

Gezond en fit!

Wil je je gezond en fit voelen? Dan is dagelijks bewegen en regelmatig sporten heel belangrijk. Het is goed voor je botten, spieren en kraakbeen en de algehele gezondheid.  Gezonde voeding, met voldoende vitamines en mineralen is net zo belangrijk voor gezonde botten, spieren en kraakbeen. Calcium en Magnesium zijn 2 mineralen die een belangrijke rol spelen in het lichaam.


Calcium

Calcium zorgt voor een stevig en goed skelet en gebit, het goed functioneren van de spieren en voor het geleiden van prikkels naar de zenuwen. Calcium is verder onder andere betrokken bij de bloedstolling, celgroei en de hormoonstofwisseling.


Magnesium

Magnesium draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en speelt een belangrijke rol bij het normaal functioneren van het energiemetabolisme, de spierfunctie en eiwitsynthese. Tekort aan magnesium kan o.a. leiden tot spierkrampen en dus kunnen sporters baat hebben bij het slikken van extra magnesium om dit te voorkomen.


Wat is er mooier als je deze 2 belangrijke mineralen combineert in één tablet; Cal & Mag! Een tablet bevat een aanzienlijk deel van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium en magnesium. Deze essentiële mineralen ondersteunen elkaar en zitten handig verpakt in een tablet. Deze verhouding is het meest effectief gebleken voor het bereiken van een goed evenwicht in ons lichaam tussen spanning en ontspanning.
 
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Cal & Mag van M Double You:
Cal & Mag
Samenstelling per1 tablet
Calcium (Calcium Carbonaat)185 mg *23%
Magnesium (Magnesium Oxide)150 mg *50%
* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Ingrediënten
De ingrediënten van Cal & Mag van M Double You:
Ingrediënten
Ingredienten: vulstof (micro kristallijnen cellulose (E460)), glansmiddelen (stearinezuur ((E570), magnesium stearaat ((E572), carnauba was E903)), stabilisator (silicium dioxide (E551)), kleurstof (titaniumoxide (E171)), polydextrose (E1200), hydroxypropylmethyl cellulose en triglyceriden.Allergeneninformatie: bevat titaniumoxide (E171).
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag bij voorkeur bij een maaltijd met 1 glas water. De tabletten zijn gecoat om gemakkelijk te slikken. Dit product is geen substituut voor een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Allergenen Info

Geproduceerd in een faciliteit die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren ingrediënten verwerkt.

Bewaaradvies

Belangrijk

Cal & Mag is niet geschikt voor kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanger van gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. Overschrijf de aanbevolen dosering niet. Na opening goed sluiten en koel en droog bewaren.

Cal & Mag

M Double You

KIES JE CADEAU !

Kies je kassacadeaus order vanaf 20 euroKies cadeau
100%

Kies je kassacadeau!

Kassacadeau kiezen order vanaf 50 euroKies cadeau
100%

Kies je kassacadeau!

Kassacadeau kiezen order vanaf 100 euroBekijk cadeau's
79%

Bestel nog 20,76 voor een extra kassacadeau!

Kassacadeau kiezen order vanaf 150 euroBekijk cadeau's
53%

Bestel nog 70,76 voor een extra kassacadeau!

Verzendkosten *
Gratis
Subtotaal
€ 79,24
Totaalbedrag incl. BTW
€ 79,24

* Uiteindelijke kortingen en verzendkosten worden berekend in de checkout op basis van het totaal van je bestelling en het bezorgadres.
* In verband met de Nederlandse wet- en regelgeving wordt er vanaf 1 juli 2021 € 0,15 statiegeld geheven op petflessen.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.