C1000 Bioflavonoid

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition - C1000 Bioflavonoid - 100 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - C1000 Bioflavonoid - 100 capsules - Thumbnail
Scitec Nutrition - C1000 Bioflavonoid - 100 capsules
Scitec Nutrition - C1000 Bioflavonoid - 100 capsules - Thumbnail

C 1000 + Bioflavonoids van ons merk Scitec bevat een dagelijkse dosering (1 capsule per dag) van  1000 mg Vitamine C, het belangrijkste ingrediënt in dit supplement. Vitamine C heeft verschillende voordelen voor zowel mensen die een sport beoefenen als voor mensen die dit niet doen.

  • 1000 mg Vitamine C per dosering
  • Rozenbottel extract / Druivenpitten extract / Hesperidine
  • 100 capsules per verpakking
  • Voor een goede conditie van de bloedvaten
  • Extra weerstand bij lichamelijke inspanning
 

 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving
Fantastische samenwerking van 4 antioxidanten
C 1000 + Bioflavonoids van Scitec Nutrition bevat vier verschillende ingrediënten, namelijk Vitamine C, Rozenbottel extract, Druivenpitten extract en Hesperidine.
Per dagelijkse dosering (1 capsule per dag) bevat de C 1000 + Bioflavonoids 1000 mg Vitamine C, het belangrijkste ingrediënt in dit supplement. Vitamine C heeft verschillende voordelen voor zowel mensen die een sport beoefenen als voor mensen die dit niet doen.

Vitamine C is belangrijk voor een goede conditie van de bloedvaten. Speelt een rol bij de aanmaak/opbouw van kraakbeen. Activeert je natuurlijke energie in je lichaam. Geeft extra weerstand bij lichamelijke inspanning. Is goed voor het concentratievermogen en ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel!

Rozenbottel extract is een bron van vitamine C, B1 en B2 en mineralen. Heeft een ontstekingremmende werking voor gewrichtpijn. Bevat selenium em helpt je lichaam om afvalstoffen uit de darmen te verwijderen. Bevat pectine wat een positief effect heeft op de spijsvertering. Is een antioxidant dat vrije radicalen te lijf gaat. Bevat polyfenolen en bevat vetzuren die o.a. rimpels tegen gaan.

Druivenpitten zijn rijk aan fenolen, tocoferol en proanthocyaniden. Is een krachtig antioxidant en zorgt ervoor dat vrije radicalen efficiënter uitgeschakeld worden en de weefsels en organen beter beschermd zijn tegen schadelijke stoffen. Bovendien hebben ze de verbazingwekkende eigenschap de gezonde effecten van vitamine C, E en bètacaroteen te versterken en verlengen.

Hesperidine is een natuurlijke antioxidant uit citrusvruchten. Deze plantaardige stof heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten en werkt synergetisch met vitamine C.
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition C1000+ Bioflavonoid:
Dosering: 1 capsulePorties per pot: 100
Hoeveelheid per portieNRV% *Hoeveelheid per portieNRV% *
Vitamine C1000 mg1250%Druivenpit extract25 mg
Rozenbottelextract50 mgHesperidin25 mg
* NRV%: voedingsreferentiewaarden
Ingrediënten
De ingredienten van Scitec Nutrition C1000+ Bioflavonoid:L-ascorbinezuur, hydroxypropylmethylcellulose (hypromellose), Rosa canina (fruit) 10: 1 extract, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), vitis vinifera (zaad) 20: 1-extract, Hesperidine geëxtraheerd uit Citrus aurantium fruit (93% ), Stabilisator (Gellangom), Kleur (titaniumdioxide)
Allergenen Info

Geproduceerd in faciliteiten waar ze ook melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerken.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren en buiten het bereik van kinderen houden.

C1000 Bioflavonoid

Scitec Nutrition

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.