Bromelaïne 500 mg

Now

Now - Bromelaïne 500 mg - 60 vegicaps - Thumbnail
Now - Bromelaïne 500 mg - 60 vegicaps

Herstel, anti-oxidant, ontstekingsremmend. Gewonnen uit ananassap!

31,50
Beschrijving

Bromelaïne wordt gewonnnen uit verse ananassap en kan een bijdrage leveren aan het bestrijden van artritispijn. Het helpt sportmensen sneller herstellen na een operatie aan spierweefsels. Het is ontstekendremmend en heeft verrassende eigenschappen bv toepassingen bij vaatziekten, verstuikingen, reumatoïde artritis en jicht. Bromelaïne verbetert ook de opname van bepaalde medicijnen zoals de antibiotica amoxcilline of tetracycline. Bromelaïne werkt als een sterke antioxidant. Het wordt daarom ook gebruikt bij lichte maagontstekingen.

Bromelaïne heeft ook een zeer actieve enzymatische werking bij het verteren van vele soorten eiwitten. De werkzaamheid wordt uitgedrukt in GDU (Gelatin Digesting Units). Deze eenheden bepalen de hoeveelheid eiwitten die wordt verteerd door bromelaïne.

Bromelaïne is als voedingsaanvulling verkrijgbaar in twee concentraties 600 GDU/gr en 2.000 GDU/gr. Deze laatste, hogere sterkte wordt vanwege de werkzaamheid veelal geprefereerd. Voor het behandelen van artritis pijnklachten is deze sterkte van 2000 GDU nodig. Ontstekingreacties die samengaan met allergieën zoals hooikoorts worden vaak behandeld met bromelaïne. De symptomen bij mensen met hooikoorts of andere vormen van allergische reacties verminderen met bromelaïne.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voedingswaarde

1 vegicap bevat 500 mg Bromelaïne (uit ananas)

Ingrediënten

Bromelaïne (uit ananas), Capsulewand (Hydroxypropylmethylcellulose), Vulstof (Rijstebloem), Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide)

Gebruiksaanwijzing

1 x per dag 1 capsule innemen met voldoende water. Bij voorkeur tijdens een maaltijd innemen.

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies

Koel, droog en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Bromelaïne 500 mg

Now

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.