Scitec Nutrition - Bromelain - 90 tablets - Thumbnail
Scitec Nutrition - Bromelain - 90 tablets

Ananassen hebben een lange medische traditie onder de inwoners van Zuid-Amerika en zijn wereldwijd verspreid voor verschillende toepassingen in de volksgeneeskunde en worden nog steeds onderzocht als een populair kruidenextract.

  • 90 tabletten per pot
  • Maar liefst 1000 mg per portie
  • Bromelaïne geëxtraheerd uit Ananas comosus

15,90 14,95
Beschrijving

De ananas is meer dan alleen maar een heerlijke en een leuk uitziende vrucht. Het heeft meer dan het unieke, tropische uiterlijk en smaak - het bevat verschillende vitaminen en mineralen.  Scitec Nutrition Bromelain geeft je rijke hoeveelheden geconcentreerde Bromelaïne om aan al je behoeften te voldoen!

Gebruik de volledige kracht van ananas met Scitec Nutrition Bromelain!

Elke capsule Bromelain van Scitec is vervaardigd volgens hoge kwaliteitsnormen, zodat je kunt vertrouwen op de zuiverheid en effectiviteit van het product.

Voeg Bromelain van Scitec toe aan je dagelijkse routine en ontdek de natuurlijke voordelen die dit supplement te bieden heeft.


Gebruiksaanwijzing: Neem 1 portie (2 tabletten) in 2 porties per dag, bij voorkeur na de maaltijd.

Allergeneninfo: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Bromelain:
Dosering: 2 tablettenDoseringen per verpakking: 45
Hoeveelheid per portie
Bromelaïne (1200 GDU / g)1000 mg
Ingrediënten
De ingrediënten van Scitec Nutrition Bromelain:Bromelaïne geëxtraheerd uit Ananas comosus (1200 GDU / g), verdikkingsmiddelen (microkristallijne cellulose, calciumwaterstoffosfaat, gecrosslinkte natriumcarboxymethylcellulose), antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren).
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Neem 1 portie (2 tabletten) in 2 porties per dag, bij voorkeur na de maaltijd.

Allergenen Info

Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan.

Bewaaradvies

Op een droge, donkere en koele plaats bewaren. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.