Scitec Nutrition Bromelain is een hoog potentieel voedingssupplement dat een geconcentreerde dosering bromelain bevat. Bromelain zit in ananas en het heeft de volgende eigenschappen:
  • Verbetert opname van eiwitten
  • Kan ontsteking verminderen
  • Geeft verlichting bij een slechte spijsvertering
  • Verwijdert giftige en schadelijke afvalstoffen uit je lichaam
  • Kan helpen om verlichting te bieden bij verrekte spieren en verstuikingen
  • Kan bijdragen aan een normale werking van het immuunsysteem
€ 16,90
Vandaag besteld, morgen in huis
Beschrijving

De ananas is meer dan alleen maar een heerlijke en een leuk uitziende vrucht. Het heeft meer dan het unieke, tropische uiterlijk en smaak - het bevat verschillende vitaminen en mineralen die ons gezond houden. Het is bewezen dat in de ananas een heilzame enzym genaamd Bromelain zit, die kan helpen de spijsvertering te verbeteren en ontstekingen tegen te gaan. Scitec Nutrition Bromelain geeft je rijke hoeveelheden geconcentreerde Bromelain om aan al je behoeften te voldoen!

Bromelain beschikt over nog meer heilzame eigenschappen. Als een proteolytisch enzym, kan bromelain ontstekingen bestrijden die het weefsel en de organen negatief aantasten. Wil je je gestel  grondig reinigen, kan Bromelain daar ook bij helpen. Het kan giftige stoffen en schadelijke afvalstoffen uit je lichaam verwijderen.

Scitec Nutrition Bromelain wordt ook aangeraden voor sporters die vaak aan sportletsel bloot staan. De ontstekingsremmende werking van Bromelain kan helpen om verlichting te bieden bij verrekte spieren en verstuikingen. Als je je immuunsysteem wilt versterken, heb je ook baat bij het innemen van Scitec Nutrition Bromelain, omdat het virale en bacteriële activiteiten in het lichaam kan tegen te gaan.

Bromelaïne van ananas is een mengsel van proteïne-verterende enzymen, protease genaamd. Het medische gebruik van de ananas is al een eeuwenlange traditie door de inwoners van Zuid-Amerika. Daarnaast wordt de ananas wereldwijd verspreid in de volksgeneeskunde als populair kruidenextract.

Gebruik de volledige kracht van ananas met Scitec Nutrition Bromelain!

Gebruiksaanwijzing: Neem 1 portie (2 tabletten) in 2 porties per dag, bij voorkeur na de maaltijd.

Allergeneninfo: Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt.

Belangrijk: Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSERING NIET!

Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition Bromelain:
Dosering: 2 tablettenDoseringen per verpakking: 45
Hoeveelheid per portie
Bromelaïne (1200 GDU / g)1000 mg
Ingrediënten
De ingrediënten van Scitec Nutrition Bromelain:Bromelaïne geëxtraheerd uit Ananas comosus (1200 GDU / g), verdikkingsmiddelen (microkristallijne cellulose, calciumwaterstoffosfaat, gecrosslinkte natriumcarboxymethylcellulose), antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren).

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.