House of Nutrition: sportsupplementen en de klant op nummer 1

Nancy Heijnis
15 september 2020
Leestijd: 8 minuten

Wil je werken aan je sportprestaties en goed herstellen na geleverde inspanningen? House of Nutrition is sinds 1986 gespecialiseerd in sportvoeding en dieetproducten, evenals sportkleding en sportaccessoires.

Sportsupplementen

House of Nutrition biedt sportsupplementen die veel gebruikt worden bij het herstel na geleverde inspanningen. Je vindt in onze overzichtelijke online shop supplementen die o.a. gebruikt worden voor vet verbranden, opbouw van spiermassa, spierherstel, conditieverbetering, extra uithoudingsvermogen en pre workouts.   

Je doelen bereiken en je sportieve grenzen verleggen

Je gebruikt als sporter veel energie. Sporters gebruiken daarom naast een normale, gezonde voeding ook sportsupplementen. Ze geven je nét dat beetje extra om je doelen te bereiken en je sportieve grenzen te verleggen. Eiwitten en aminozuren zijn van belang bij de spierontwikkeling en een goed herstel na inspanning. Creatine stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen. Sportdranken zorgen voor aanvulling van de koolhydraten in je lichaam.

Wil je een snelle gewichtstoename om je doelen te halen? House of Nutrition heeft verschillende weight gainers, koolhydraten, Vitargo en repen in het brede assortiment. Je krijgt veel calorieën en koolhydraten binnen om sneller aan te komen. Wij hebben ook voedingssupplementen voor als je wilt afvallen. En essentiële vetten en vezels als onderdeel van een evenwichtig dieet.

Hoogwaardige sportsupplementen van bekende merken

House of Nutrition heeft sportsupplementen van First Class Nutrition, M Double You, Nutrend, Performance Sports Nutrition, Scitec Nutrition, Hype, MP3 Drinks en nog tal van andere kwalitatieve merken. De verschillende supplementen zijn beschikbaar in de volgende categorieën:

 • Aankomen/gainers
 • Afslanken/afvallen
 • Aminozuren
 • Creatine
 • Eiwitten/proteïne
 • Voeding en repen
 • Pre-workout
 • Sportdranken
 • Workout
 • Vitaminen en gezondheid
 • Biologisch en vegan

Specifieke voedingssupplementen voor verschillende takken van sport

Elke tak van sport vraagt zijn specifieke sportsupplementen. Voor bodybuilding zijn andere voedingssupplementen belangrijk dan voor duursport of teamsport. House of Nutrition heeft producten voor sporten als:

 • Bodybuilding
 • Duursport
 • Fitness
 • Teamsporten
 • Crossfit
 • Vechtsporten

Sportsupplementen voor buiten het sporten

Sportsupplementen zijn er ook voor buiten het sporten. De verschillende vitaminen en mineralen hebben invloed op het immuunsysteem en de weerstand. De supplementen worden genomen ter optimalisering van je sportprestaties. Tegelijkertijd spelen ze een rol bij het herstel van blessures of aandoeningen.

Haal meer uit je sportieve inspanningen

House of Nutrition is al meer dan 35 jaar hét adres voor sportsupplementen van de hoogste kwaliteit. Je haalt hiermee als sporter meer uit je inspanningen. Ons veelzijdige en hoogwaardige aanbod is er voor topsporters en breedtesporters, van beginners tot gevorderden. Geïnteresseerd? Je krijgt gratis samples bij iedere bestelling. Jouw voedingssupplementen worden vanaf € 40 gratis verzonden. Je kunt ze snel gebruiken. Als je vandaag vóór 20:00 uur bestelt, heb je je sportsupplementen de volgende werkdag in huis. Bestel je vóór 10:15 uur, heb je ze zelfs dezelfde avond al in huis!

Klantenservice voor vragen of persoonlijk advies

Door de strenge EU- wetgeving mogen wij maar beperkte informatie verstrekken over ingrediënten. De Koag Kag hanteert strenge regels op het gebied van supplementen en ingrediënten. Daardoor kunnen en mogen wij geen verdere informatie verstrekken over ingrediënten of supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in een database staan zijn toegelaten en mogen vermeld worden.

Mocht je toch een vraag hebben over een bepaald ingrediënt of supplement, bel dan onze klantenservice voor een persoonlijk advies. Onze klantenservice (+31 (0)85 210 50 10) staat van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar. Je kunt ook een mail sturen naar info@houseofnutrition.nl. Of bestel direct jouw producten in onze webshop. Wij hebben regelmatig aanbiedingen om extra voordelig aan jouw supplementen te komen.

Performance Sports Nutrition - Slimming Pack XL
Slimming Pack XLPerformance Sports Nutrition
75,60 65,00

Andere blog lezen

Verschil tussen Fatblockers en Fatburners

Lees meer >

Wandelen voor Gevorderden: Tips & Tricks

Lees meer >

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.