WEET WAT JE NEEMT: OAT ’N WHEY

WAT IS OAT ‘N WHEY VAN HET MERK SCITEC?

WEEt WAT JE NEEMT: OAT ’N WHEY


Ieder supplement is anders. Omdat er veel vraagtekens bestaan over het gebruik van Oat ’N Whey van Scitec beschrijven wij dit in dit artikel. Wat is Oat ’N Whey precies en waarvoor gebruik je het? 

Clarico-Text-Image

WAT IS OAT ‘N WHEY VAN HET MERK SCITEC?
De directe vertaling staat voor havermeel en wei eiwitten. Dit zijn precies de 2 belangrijkste ingrediënten die in dit krachtige supplement zitten. De complexe koolhydraten, gemixt met goede wei eiwitten, zorgen ervoor dat het de ideale mix is om je dag mee te starten en je lichaam te laten herstellen. Ideaal, toch?

WELKE INGREDIËNTEN ZITTEN ER IN OAT ’N WHEY?
De complexe koolhydraten zorgen ervoor dat je lichaam voor een lange periode wordt voorzien van koolhydraten (energie). De havermeel wordt namelijk langzaam in de maag worden gesplitst tot individuele koolhydraten, waardoor het je lichaam voor een langere periode voorziet van energie. Bijkomende voordelen zijn dat je de eerste uren veel minder honger ervaart, een kleine en langzame stijging van je bloedsuikerspiegel.

De eiwitten, het 2e essentiële ingrediënt in dit supplement, is een goede bron van eiwitten. De wei eiwitten zorgen voor spier herstel en spieropbouw. Je zal merken dat, hoe vaker je traint, hoe groter je behoefte naar Scitec Oat ’N Whey wordt.

WANNEER GEBRUIK JE OAT ‘N WHEY VAN HET MERK SCITEC?
Begin iedere dag met een shake van Oat ’N Whey Scitec. Dit is de ideale start van je dag. De complexe koolhydraten en goede wei eiwitten zorgen voor de juiste voedingswaardes voor iedere sporter. Óók in de middag of avond is het een ideale shake om te nemen. Gebruik het dus wanneer jij- of je lichaam- er behoefte aan heeft.

WAT MAAKT OAT ’N WHEY ANDERS?
De complexiteit van het supplement is uniek. Geen enkele andere fabrikant gebruikt 2 van zulke belangrijke voedingsbronnen in een product en bieden dit voor een (h)eerlijke prijs aan.  De toevoeging van het snelle suiker Dextrose geeft overigens aanzet tot nóg meer snelle energie. Dit is slechts 3 gram per 92 gram, wat tevens de lekkere smaak kan verklaren.

HOE MAAK JE OAT ’N WHEY KLAAR?
Doe 92 gram Oat ’N Whey in 400 ml water en mix dit tot een lekkere vloeibare shake. De één houdt van een dikke shake en een ander houdt van een vloeibare shake. Naar gelang kan jij zelf meer of minder vloeistof toevoegen in je blender of shaker. Persoonlijk zou ik het in een mixer doen omdat de havermeel net even beter wordt gemengd met het water en de wei eiwitten lekker opzwellen in de vloeistof. Uiteraard is dit geen noodzaak maar je zult zien dat het mixen in je shake beker best wel lastig gaat als je eenmaal gewend bent om een mixer te gebruiken.

OAT ’N WHEY COMBINEREN MET ANDERE PRODUCTEN?
Natuurlijk kun je Oat ’N Whey combineren met andere producten. Denk aan diverse glutamine, creatine en andere belangrijke componenten die jouw voedingsschema compleet maken.

DE IDEALE START VAN JOUW DAG
De 2 beste componenten voor energie en herstel in één geweldig product. Neem de shake in de ochtend, maar nóg vaker is geen enkel probleem. Dit vaste ritueel zouden meer sporters moeten volgen. Ben jij de volgende? Bestel dan nu je Oat ’N Whey!