GLORY BENOEMT HOUSE OF NUTRITION ALS “OFFICIAL NUTRITION RETAIL PARTNER”

Officieel partner van Glory

Dinsdag, 30 April 2019

AMSTERDAM – GLORY, ‘s werelds grootste kickboksplatform, kondigde vandaag een internationale samenwerking aan met House of Nutrition.

Odoo • Tekst en afbeelding

House of Nutrition, met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, is sinds 1986 één van Europa’s toonaangevende leveranciers van premium (sport)voedings- en welzijnssupplementen.

Als GLORY’s officiële retailpartner voor sportvoeding, zullen House of Nutrition en GLORY een partnerschap ontwikkelen in Europa en China, inclusief merkaanwezigheid voor alle GLORY-evenementen die plaatsvinden in deze gebieden.

Naast vertegenwoordiging in de ring tijdens de uitzendingen van live evenementen, zal House of Nutrition ook prominent aanwezig zijn bij officiële GLORY-wegingen en persconferenties.

Bovendien zal House of Nutrition ook worden opgenomen in GLORY’s wereldwijde netwerk van sociale en digitale platforms, naast een volledige website-integratie van GLORYKickboxing.com

“GLORY is trots om geassocieerd te worden met House of Nutrition, een van de oudste en meest prestigieuze leveranciers van sportvoeding en welzijnsproducten in Europa. Het komt zelden voor dat je twee topmerken samenbrengt die zo nauw op elkaar zijn afgestemd. We kijken ernaar uit om samen verder te groeien in Europa, China en daarbuiten”, aldus Marshall Zelaznik, CEO van GLORY.

“Een combinatie van opperste toewijding en optimale voeding is wat het mogelijk maakt voor GLORY-atleten om de beste versie van zichzelf te worden, dus deze samenwerking past perfect bij de visie van House of Nutrition”, aldus Willem Göbel, CEO van House of Nutrition.

“Al meer dan drie decennia reiken we de juiste handvatten aan om mensen in staat te stellen hun fitnessdoelstellingen te bereiken. Deze samenwerking stelt ons in staat om meer fitness- en vechtsportfanaten te helpen dan ooit tevoren.”

De samenwerking wordt officieel gelanceerd op GLORY 65 UTRECHT, dat plaatsvindt op vrijdag 17 mei in Central Studios, Utrecht.

Over House of Nutrition

House of Nutrition, met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, is sinds 1986 gespecialiseerd in sportvoeding, dieetproducten, sportkleding en sportaccessoires. Onder House of Nutrition vallen zeven ijzersterke merken: M Double You, Performance Sports Nutrition, MP3 Drinks, First Class Nutrition, Nutrend, Vitargo en Scitec Nutrition.

Over GLORY:

GLORY werd opgericht in 2012 en is ‘s werelds grootste kickboksplatform. Als eigendom van en geëxploiteerd door GLORY Sports International (GSI) heeft de competitie 14 wereldwijde evenementen per jaar, met wereldwijde mediadistributie naar meer dan 200 landen.

GLORY-evenementen vinden plaats onder het GLORY-reglement, dat een mix van verschillende gevechtsdisciplines mogelijk maakt, waaronder Karate, Muay Thai, Tae Kwon Do en Boksen.

GLORY heeft kantoren in Los Angeles, Denver, Amsterdam, Londen en Singapore.