Beta-Alanine Compressed Caps

Nutrend

Nutrend - Beta-Alanine Compressed Caps - 90 capsules - Thumbnail
Nutrend - Beta-Alanine Compressed Caps - 90 capsules

Beta-Alanine compressed caps zijn capsules met hoge kwaliteit gezuiverde gelatine. Makkelijk verteerbaar en bevatten die precieze porties met de actieve aminozuren: Beta-alanine en L-histidine.

  • 1150 mg bèta-alanine per capsule
  • L-histidine
  • Vitamine B6: draagt o.a. bij tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen
  • Vitamine B5: draagt o.a. bij tot vermindering van vermoeidheid en moeheid. 
  • Vitamine B5: helpt energie vrij te maken uit voeding
12,90 11,60
Beschrijving

Actieve aminozuren

Beta-Alanine compressed caps zijn capsules met hoge kwaliteit gezuiverde gelatine. Makkelijk verteerbaar en bevatten die precieze porties met de actieve aminozuren: Beta-alanine en L-histidine.

Mert semi-essentieel aminozuur L-histine

L-histidine is een onderdeel van een semi-essentieel aminozuur dat zeer efficiënt samenwerkt met beta-alanine, de belangrijkste actieve stof in het lichaam. Met voldoende hoeveelheden van beide aminozuren wordt carnosine in het lichaam gecreëerd.

Met extra vitaminen B5 en B6

Vitamine B5: Oftewel Pantotheenzuur helpt energie vrij te maken uit de voeding, draagt bij tot normale mentale prestaties en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Vitamine B6: Ook wel Pyridoxine genoemd draagt o.a. bij tot een normale vorming van rode bloedcellen, tot een normaal energieleverend metabolisme, goed voor eiwitstofwisseling/productie, ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen, is goed bij vermoeidheid en moeheid

Voedingswaarde
MET BETA-ALANINE SAMENGESTELDE CAPS  van Nutrend voedingswaarden :
100 g1 capsule4 capsules bevat
Beta-alanine78 984 mg1 150 mg4 600 mg
L-histidine6 868 mg100 mg400 mg
Vitamine B5687 mg = 11 450% *10 mg = 167% *40 mg = 667% *
Vitamine B6172 mg = 12 286% *2,5 mg = 179% *10 mg = 714% *
* Referentie-inname
1 capsule: 1456 mg
Nettogewicht: 131 g
   
Ingrediënten

MET BETA-ALANINE SAMENGESTELDE CAPS van NutrendIngrediënten: bèta-alanine, gelatinecapsule (gelatine, kleurstof ijzeroxide), L-histidine, vulstof magnesiumstearaat, calcium D-pantothenaat (vitamine B5), antiklontermiddel siliciumdioxide, pyridoxinehydrochloride (vitamine B6).

Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen dosering: neem 60 minuten voor de training 2-4 capsules. De maximale dagelijkse dosis is 4 capsules. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Allergenen Info
Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt. Voedingssupplement, speciaal samengesteld voor sporters. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden!  
Bewaaradvies
Bewaren op een droge plaats bij een temperatuur die niet hoger is dan 25 ° C en niet in direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

Beta-Alanine Compressed Caps

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.