BCAA Liquid Shot

Nutrend

Nutrend - BCAA Liquid Shot - 20 x 60 ml - Thumbnail
Nutrend - BCAA Liquid Shot - 20 x 60 ml - Thumbnail
Nutrend - BCAA Liquid Shot - 20 x 60 ml
Nutrend - BCAA Liquid Shot - 20 x 60 ml - Thumbnail
Tijdens een intensieve training verlies je belangrijke stoffen o.a. ook individuele aminozuren. Een voldoende inname van hoogwaardige eiwitten, samen met een optimaal bereik van aminozuren, draagt bij aan spiergroei. BCAA Liquid Shot voorziet het lichaam van essentiële vertakte-keten-aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine (BCAA) in vloeibare vorm.
  • 3000 mg BCAA per shot
  • 2: 1: 1 verhouding aminozuren (L-leucine, L-isoleucine en L-valine)
  • Zonder suiker
  • Geschikt voor sporters die intensief trainen
  • Voor toename van spiermassa en spierkracht
22,50 19,15
Beperkte voorraad, bestel snel
Beschrijving
Trio met vloeibare essentiële aminozuren
In BCAA Liquid bevinden zich 3 van de essentiële aminozuren namelijk L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Aminozuren zijn de bouwstenen van proteïnen. Het menselijk lichaam bestaat voor 20 procent uit proteïnen. Proteïnen, ook wel eiwitten genoemd spelen een sleutelrol in bijna alle biologische processen. Een voldoende inname van hoogwaardige eiwitten, samen met een optimaal bereik aan aminozuren, draagt bij aan spiergroei. Vertakte aminozuren behoren tot de essentiële aminozuren die het lichaam via voeding en supplementen moet krijgen omdat het lichaam het zelf niet aanmaakt.

Bouwen en repareren van spieren 
BCAA Liquid Shot voorziet het lichaam van essentiële vertakte-keten-aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine (BCAA) in vloeibare vorm. De vloeistof zorgt voor de snelst mogelijke afgifte van aminozuren en bevat 3 gram BCAA.  Tijdens een intensieve training verlies je belangrijke stoffen o.a. ook essentiële aminozuren. Aminozuren zorgen voor het bouwen van cellen en repareren van weefsel. Creëren van energie en zorgen er tevens voor dat het zuurstof door het lichaam wordt gedragen. Aminozuren zijn nodig om spieren, rode bloedcellen en moleculen te bouwen.

Zelfs na de training zorgt BCAA nog voor je spieren!
Voor de training helpt BCAA liquid om afbraak van spieren tijdens de inspanning te verminderen. Na de training zorgen de BCAA’s voor een betere eiwitsynthese die het herstel en opbouw van de spieren een boost geeft. Kortom een topproduct! In BCAA Liquid zit 3000 mg BCAA per shot in een verhouding 2: 1: 1 L-leucine, L-isoleucine en L-valine.
Voedingswaarde

BCAA Liquid Shot van Nutrend voedingswaarden: 

60 ml

100 ml

energiewaarde

56 kJ / 13 kcal

93 kJ / 22 kcal

Vet

0 g

0 g

   waarvan verzadigde vetzuren

0 g

0 g

Koolhydraat

0 g

0 g

   van welke suikers

0 g

0 g

Vezel

0 g

0 g

Eiwit2 g

3,4 g

Zout0,03 g

0,05 g

L-leucine

1500 mg

2 500 mg

L-isoleucine

750 mg

1250 mg

L-valine

750 mg

1250 mg

Het zoutgehalte is uitsluitend te wijten aan de aanwezigheid van natuurlijk natrium.
Ingrediënten
BCAA Liquid Shot van Nutrend ingrediënten:Water, zuurteregelaar citroenzuur, L-leucine, L-isoleucine, L-valine, aroma-emulsie (smaakstof, kleurstoffen E 104 en E 110-kunnen een negatief effect hebben op de activiteit en concentratie bij kinderen), conserveermiddelen kaliumsorbaat en natriumbenzoaat, zoetstoffen natriumcyclamaat, acesulfaam K, sucralose en neohesperidine DC.
Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen dosering: drink een dosis van 60 ml ongeveer 30 minuten vóór een training en een tweede dosis onmiddellijk na het einde van de work-out. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Waarschuwing: voedingssupplement met zoetstoffen. Speciaal ontwikkeld voor atleten. Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet geschikt voor kinderen, zwangere en vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden!

Allergenen Info

Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren worden verwerkt.

Bewaaradvies

Bewaren op een droge plaats, bij een temperatuur die niet hoger is dan 25°C en uit de buurt van direct zonlicht. Niet bevriezen. Producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

BCAA Liquid Shot

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.