BCAA's helpen om spierafbraak te verminderen tijdens de inspanning. Na de training zorgen ze voor een betere eiwitsynthese met een beter herstel als resultaat. 

 • Verrijkt met vitamine B6 voor een snelle opname 
 • Vertraagt spierafbraak 
 • Versnelt het herstel 
 • Stimuleert de eiwitsynthese 
 • Helpt bij spiermassatoename

   
  Tijdelijk uitverkocht
  Beschrijving

  Herstel, spiertoename en spiermassa

  BCAA 6000 van Performance met Leucine, Isoleucine en Valine + Vit B6! BCAA's , "branched chain amino acids" zijn de 3 vertakte aminozuren Leucine, Isoleucine en Valine. Onze spiermassa is voor 35% uit deze aminozuren opgebouwd, wat wil zeggen dat na een zware training er nood is aan een aanvoer van nieuwe BCAA's. Het zijn essentiële aminozuren dus moeten we ze via voeding of voedingssupplement innemen.

  Intensief trainen vraagt om extra BCAA's!

  BCAA's gaan direct naar de spieren in plaats van eerst naar de lever zoals andere aminozuren. Hierdoor zorgen deze aminozuren voor een minimale afbraak van de spier tijdens de inspanning en een beter herstel van de spieren na de inspanning. Dit resulteert in een versnelde spiermassatoename. Het is slim om de BCAA's vlak voor en direct na de training worden ingenomen. Voor de training helpen de BCAA's om afbraak tijdens de training te verminderen. Na de training zorgen de BCAA's voor een betere eiwitsynthese die het herstel en opbouw van de spieren een boost geeft.

  Vitamine B6 voor een betere opname van de BCAA's

  Om ervoor te zorgen dat alle BCAA's van ons product goed worden opgenomen, hebben we vitamine B6 toegevoegd wat ervoor zorgt dat alle aminozuren vlot worden opgenomen.

  Voedingswaarde
  BCAA 6000 van Performance voedingswaarden: 
   / 6 capsules
  Vitamine B11,32mg
  Vitamine B61,67mg
  Calcium574mg
  Aminozuren
  L-Leucine3000mg
  L-Valine1500mg
  L-Isoleucine1500mg
  Ingrediënten
  BCAA 6000 van Performance ingrediënten: BCAA-poeder 2: 1: 1, vulmiddel (microkristallijne cellulose), calciumcarbonaat, coating (hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, talk, middellange keten van triglyceriden, kleurstoffen (E171, E132, E172, E120, samengeperste appel / zwarte bes/radijs), antiklontermiddel (siliciumdioxide), Versterkingsmiddel (E471), vitamines, (pyridoxinehydrochloride en thiaminehydrochloride), bevochtiger (glycerol).
  Gebruiksaanwijzing
  Neem 3 tabletten voor en 3 na de training
  Allergenen Info
  Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt.

  Je winkelmandje is leeg.

  Verlanglijstje

  Je verlanglijstje is leeg.