BCAA 4:1:1 Tabs

Nutrend

Nutrend - BCAA 4:1:1 Tabs - 300 tabs - Thumbnail
Nutrend - BCAA 4:1:1 Tabs - 300 tablets - Thumbnail
Nutrend - BCAA 4:1:1 Tabs - 300 tabs
Nutrend - BCAA 4:1:1 Tabs - 300 tablets
BCAA bestaat uit essentiële vertakte-keten-aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine (BCAA) in een tabletvorm. Elke tablet bevat 1,5 gram BCAA.
  • 1500 mg BCAA per tablet
  • Aminozuurverhouding van 4:1:1 (L-leucine, L-isoleucine en L-valine)
  • Draagt bij aan de opbouw van spiermassa
  • Ondersteunt snel herstel van de spieren na de training
  • Perfect voor zowel kracht- als duursporters
60,90 51,75
Beschrijving
Langer trainen en sneller herstellen
BCAA's zijn de essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine. Meer van 30% van je spiereiwit bestaat uit die BCAA's. Je lichaam maakt deze aminozuren niet aan dus noem je ze essentiële aminozuren en vul je ze aan uit voeding of voedingssupplementen. Net als andere aminozuren zijn het de bouwstenen van eiwitten. Maar deze specifieke essentiële aminozuren helpen ook om glycogeen voorraden in het bloed te behouden, je spieren te voorzien van brandstof en eiwitafbraak tijdens inspanning te minimaliseren. BCAA's helpen je om meer uit jouw trainingen te halen.

Energie om die spieren te laten groeien
BCAA's voeden je spieren tijdens de training, precies wat je nodig hebt om net even langer te kunnen doorgaan en je grenzen te verleggen. Aanvulling met BCAA's helpt je glycogeen voorraden te behouden, de primaire brandstof die je spieren gebruiken voor de energieproductie. Dit betekent dat je lichaam een betrouwbare energiebron heeft om te gebruiken terwijl je aan het trainen bent. Extra glycogeen voorraden voorkomen dat je lichaam spiereiwitten afbreekt voor energie. Daarom zijn BCAA-supplementen een win-win situatie voor je spieren. Ze helpen je spieren te groeien, te ondersteunen en te beschermen. Dat betekent meer energie, meer herhalingen en dus meer winst.

Leucine de koning onder de aminozuren
BCAA's kunnen ook helpen het herstel van spiereiwit te verbeteren na je training, vooral als je ze consumeert met eiwitten. Uit onderzoek blijkt dat leucine de sterspeler is onder de BCAA's wat betreft de synthese van spiereiwitten. Dat is de reden waarom Nutrend  een hogere verhouding van leucine tot isoleucine en valine ingebouwd heeft. In BCAA 4:1:1 zelfs 4x hoger.

 
Voedingswaarde
BCAA 4:1:1 van Nutrend. Voedingswaarden: 

100 g

10 tabletten

L- Leucine

50 000 mg

10 000 mg

L-Isoleucine

12 500 mg

2 500 mg

L-Valine

12 500 mg

2 500 mg

1 tablet: 2000 mg

Bestemd voor: voedingssupplement, voor het intensief trainende sporters.
Ingrediënten
BCAA 4:1:1 van Nutrend. Ingrediënten : L-leucine, L-isoleucine, L-valine, vulstof microkristallijne cellulose, maltodextrine en hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddel magnesiumstearaat.  
Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen dosering: dosis afhankelijk van uw gewicht. Tot het gewicht van 90 kg 6 tabletten per dag, 90-120 kg 8 tabletten per dag, meer dan 120 kg 10 tabletten per dag. Gebruik de helft van de dagelijkse dosis 45-60 minuten vóór het sporten om de prestaties te verbeteren. Voor maximale ondersteuning, gebruik de tweede helft van de dosis onmiddellijk na afloop van de training. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Allergenen Info

Waarschuwing: voedingssupplement, speciaal samengesteld voor atleten.  Het vervangt geen gevarieerd dieet. Niet bedoeld voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden!

Bewaaradvies

Bewaren op een droge plaats, bij een temperatuur die niet hoger is dan 25° C en uit de buurt van direct zonlicht. Niet bevriezen. De producent is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of opslag.

BCAA 4:1:1 Tabs

Nutrend

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.