BCAA 1000 is een formule op basis van de drie belangrijkste aminozuren voor spiergroei en herstel: isoleucine, leucine en valine. De belangrijkste functie van BCAA's is het verminderen van vermoeidheid, het stimuleren van groei en spierherstel. Het bijzondere aan BCAA 1000 is dat het is verrijkt met vitamine B5, B6 en B12. 

  • 2: 1: 1 BCAA
  • Verrijkt met vitamine B5, B6 en B12
  • Bevordert spieropbouw
  • Verhoogt spierherstel
  • Beperkt pijn 
 
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving
BCAA Formule met B-Vitaminen!
De vertakte keten aminozuren (BCAA's) zijn een belangrijke groep van essentiële aminozuren bestaande uit Leucine, Isoleucine en Valine. De BCAA's behoren tot de negen essentiële aminozuren voor de mens, omdat ons lichaam ze niet kan produceren. De enige bron is onze dagelijkse voedsel- of voedselsuppletie. Aan de andere kant zijn ze goed voor 35% van de essentiële aminozuren in spiereiwitten.

BCAA 1000 met vitaminen B5, B6 en B12. Deze vitaminen dragen bij aan een normaal energie leverend metabolisme en aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vitamine B5 (pantotheenzuur) is verbonden met normale synthese en metabolisme van steroïde hormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters. Vitamine B6 speelt een rol bij het normale eiwit- en glycogeen metabolisme en samen met vitamine B12, in de normale functie van het immuunsysteem *. Deze vitaminen dragen bij aan een normaal energie leverend metabolisme en aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

 
Voedingswaarde
Portiegrootte: 2 capsules
Hoeveelheid per portieNRV% *Hoeveelheid per portieNRV% *
L-Leucine815 mgVitamine B5 (pantotheenzuur)3,5 mg58%
L-Isoleucine420 mgVitamine B6 (Pyridoxine)0,8 mg57%
L-Valine420 mgVitamine B12 (Cyanocobalamine)0,6 mcg24%
* NRV%: Nutrient Reference Values
Ingrediënten

L-leucine, L-isoleucine, L-valine, rundergelatine, vulstof (microkristallijne cellulose), kleuren (titaniumdioxide, zwart ijzeroxide, briljant zwart BN), calcium-D-pantothenaat, pyridoxine-HCl, cyanocobalamine.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 portie (2 capsules) per dag! Gebruik voor, tijdens of na de training of op een ander tijdstip, bijvoorbeeld voordat u naar bed gaat.

Allergenen Info

Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, schaaldieren en schaaldieren worden verwerkt.

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.