In AAKG is arginine alfa-ketoglutaraat (L-arginine) is een essentieel aminozuur en voorloper van stikstofmonoxide. Het is een zeer populair ingrediënt in pre-workout producten.

  • Draagt bij aan het verminderen van het katabolisme van het spiereiwit en het verhoogt de synthese van eiwitten.
  • Vorm van arginine met hoge bio beschikbaarheid.
  • Makkelijk in te nemen in capsule vorm
17,90 16,85
Beschrijving
Bruikbare energieScitec AAKG, arginine-alfaketoglutaraat is een geavanceerde vorm van het aminozuur Arginine gezien het gebonden is met Alfaketoglutaraat, een belangrijk onderdeel van de Krebs- energiecyclus (de zogenaamde citroenzuurcyclus) en de stofwisseling van aminozuren. Deze citroenzuurcyclus is betrokken bij het omzetten van koolhydraten, eiwitten en vetten naar bruikbare energie.

Arginine verhoogt de stikstofmonoxide.
Stikstofmonoxide draagt bij aan het verwijderen van de bloedvaten waardoor er meer bloed naar de spieren kan worden gepompt. Dit draagt bij aan een betere bloedstroom waardoor voedingsstoffen als eiwitten, koolhydraten en aminozuren de werkende spieren beter kunnen bereiken. Een mogelijke verhoging van het zuurstofgehalte richting het hart en andere spieren dragen bij een betere prestatie tijdens de hoge intensiteit van een fysieke inspanning.
Voedingswaarde
De voedingswaarden van Scitec Nutrition AAKG: 
Inhoud in één portie: 4 capsulesDoseringen per verpakking: 25
In de dagelijkse portie (4 capsules)In de dagelijkse portie (4 capsules)
L-Arginine alpha Ketoglutarate 2: 13200 mgL-arginine-gehalte2060 mg
Ingrediënten

De ingredienten van Scitec Nutrition AAKG: L-Arginine Alpha-Ketoglutarate 2: 1, BovineGelatin, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Kleuren (Zwart IJzeroxide, Briljant Zwart BN).

Gebruiksaanwijzing

Neem 4 capsules per dag, ofwel 1 uur voor de training of 's morgens op een lege maag. Cyclusgebruik, neem een ​​pauze na een paar weken.

WAARSCHUWINGEN: Diabetici mogen AAKG niet gebruiken omdat dit een invloed kan hebben op de bloedsuikerspiegel. Arginine zonder lysine kan de replicatie van het herpesvirus stimuleren als u het heeft.

Allergenen Info

Gemaakt in een fabriek die ingrediënten van melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt!

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Buiten het bereik van kinderen. 

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.