Cookie Dough Cake - Njie

Nancy Heijnis
22 september 2021
4 personen
30 minuten
Snack

Bodem

VULLING

  • 100 gram cashewnoten (4 uur geweekt)
  • 1 eetlepel gesmolten kokosolie
  • 1 snufje zoutvlokken
  • 2 dl Cookies n 'Cream milkshake van Njie
  • 1 eetlepel cacao nibs
  • 50 gram suikervrije chocolade

Bereidingswijze:

Bodem
Mix havermout, zonnebloempitten en amandelen in een keukenmachine tot een fijne bloem.Voeg dadels en Chocolate Chip Cookie Pudding toe en meng tot een kneedbaar deeg. Roer cacao nibs door het deeg en druk het deeg in een met paneermeel beklede broodvorm. Plaats de vorm in de vriezer.

Vulling
Mix de cashewnoten en kokosolie ongeveer 1 minuut in een keukenmachine. Voeg Cookies & Cream Protein Milkshake van Njie en een beetje zout toe. Mix tot het een glad beslag is. Giet de vulling op de onderste laag en bestrooi met cacao nibs. Laat stollen in de vriezer. Smelt de chocolade en sprenkel dit over de cake. Snijd in stukjes en bewaar in de vriezer. Laat ongeveer 5-10 minuten ontdooien alvorens te serveren.

NJIE - Protein Pudding
Protein PuddingNJIE
5 smaken
 
NJIE - Protein Milkshake (8-Pack)
Protein Milkshake (8-Pack)NJIE
9 smaken
 

Andere recepten lezen

Ontbijtcake met blauwe bessen

Lees meer >

Appelmoes Brownies

Lees meer >

Je winkelmandje is leeg.

Verlanglijstje

Je verlanglijstje is leeg.